Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 51

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

PASTY/RISOT Gadka a Risotto allo zafferano (Risotto azafranowe z parmezanem) 10 SKŁADNIKI * Ryż arborio 800 g * Wywar drobiowy 1,5 I * Oliwa 50 g * Szafran 0,1 g * Szalotka 100 g * Ser Parmigiano Reggiano tarty 150 g * Wino białe 150 ml * Masło 100 g ON: Lombardia PRZYGOTOWANIE 1. W dużym rondlu rozgrzewamy oliwę i przesmażamy posiekaną drobno szalotkę. . Częścią wina zalewamy szafran. Do szalotki dodajemy i szklimy ryż. N JA Dodajemy partiami gorący bulion i gotujemy aż ryż będzie al dente. . Doprawiamy, zdejmujemy z palnika i wkręcamy masło pokrojone w kostkę oraz tarty ser. u ITALIA NA TALERZU PZ: A Dolewamy wino i, cały czas mieszając, odparowujemy. 51

Najnowsze gazetki

Reklama
PASTY/RISOT Gadka a Risotto allo zafferano (Risotto azafranowe z parmezanem) 10 SKŁADNIKI * Ryż arborio 800 g * Wywar drobiowy 1,5 I * Oliwa 50 g * Szafran 0,1 g * Szalotka 100 g * Ser Parmigiano Reggiano tarty 150 g * Wino białe 150 ml * Masło 100 g ON: Lombardia PRZYGOTOWANIE 1. W dużym rondlu rozgrzewamy oliwę i przesmażamy posiekaną drobno szalotkę. . Częścią wina zalewamy szafran. Do szalotki dodajemy i szklimy ryż. N JA Dodajemy partiami gorący bulion i gotujemy aż ryż będzie al dente. . Doprawiamy, zdejmujemy z palnika i wkręcamy masło pokrojone w kostkę oraz tarty ser. u ITALIA NA TALERZU PZ: A Dolewamy wino i, cały czas mieszając, odparowujemy. 51
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy