Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 9

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

ANTIPASTI SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE * Carpaccio wołowe 2 opak. * Oliwa truflowa 80 g * Ser Parmigiano ja Plastry wołowiny wykładamy na talerz. Na wołowinie układamy przekrojone na pół kapary i pomidorki cherry, płatki Reggiano 100 g parmezanu, rukolę oraz kiełki. * Kapary z ogonkami 90 g . Całość skrapiamy oliwą truflową, doprawiamy * Rukola 70 g solą i świeżo mielonym pieprzem. * Pomidorki cherry 70 g Podajemy z cząstką cytryny. * Cytryna 1 szt. * Kiełki (do ozdoby) * Sól p W 7 ITALIA NA TALERZU | 9

Najnowsze gazetki

Reklama
ANTIPASTI SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE * Carpaccio wołowe 2 opak. * Oliwa truflowa 80 g * Ser Parmigiano ja Plastry wołowiny wykładamy na talerz. Na wołowinie układamy przekrojone na pół kapary i pomidorki cherry, płatki Reggiano 100 g parmezanu, rukolę oraz kiełki. * Kapary z ogonkami 90 g . Całość skrapiamy oliwą truflową, doprawiamy * Rukola 70 g solą i świeżo mielonym pieprzem. * Pomidorki cherry 70 g Podajemy z cząstką cytryny. * Cytryna 1 szt. * Kiełki (do ozdoby) * Sól p W 7 ITALIA NA TALERZU | 9
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy