Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 27.05 do 10.06 - Strona nr 61

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

STREET FOOD - podróż ze smakiem | 61 Paninii z talegio, warzywamii I panchettą Porcje: Autor: 4 Dariusz Kucharski Składniki: Sposób przygotowania: ciabatta 4 szt. 1. Bakłażana, pomidora oraz cukinię pokrój w cienkie na panchetta 8 plastrów 4 mm plastry. tallegio ser 100 g 2. Rozgrzej patelnię i skarmelizuj powyższe składniki na bakłażan 100g rozgrzanej oliwie z obu stron, dopraw solą. cukinia 100 g 3. Pokrój awokado oraz tallegio w plastry. pomidor 100 g awokado 1 szt. oliwa pomace 20 ml sól 5. Na warzywach ułóż panchettę, tallegio oraz pomidora. 4. Rozkrój ciabattę, włóż plastry awokado, następnie na przemian cukinię oraz bakłażana. 6. Całość złóż, a następnie umieść w zamykanym grillu do zapieczenia i częściowego rozpuszczenia sera. WŁOCIEY

Najnowsze gazetki

Reklama
STREET FOOD - podróż ze smakiem | 61 Paninii z talegio, warzywamii I panchettą Porcje: Autor: 4 Dariusz Kucharski Składniki: Sposób przygotowania: ciabatta 4 szt. 1. Bakłażana, pomidora oraz cukinię pokrój w cienkie na panchetta 8 plastrów 4 mm plastry. tallegio ser 100 g 2. Rozgrzej patelnię i skarmelizuj powyższe składniki na bakłażan 100g rozgrzanej oliwie z obu stron, dopraw solą. cukinia 100 g 3. Pokrój awokado oraz tallegio w plastry. pomidor 100 g awokado 1 szt. oliwa pomace 20 ml sól 5. Na warzywach ułóż panchettę, tallegio oraz pomidora. 4. Rozkrój ciabattę, włóż plastry awokado, następnie na przemian cukinię oraz bakłażana. 6. Całość złóż, a następnie umieść w zamykanym grillu do zapieczenia i częściowego rozpuszczenia sera. WŁOCIEY
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy