Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 06.11 do 20.11 - Strona nr 5

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 06.11.2023 - 20.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

| STREET FOOD - podróż ze smakiem | 5 |— u jL Pyzy loliies (O © SEE kaca Składniki: Sposób przygotowania: ziemniaki 800 g 1. Ziemniaki obierz i 300 g ugotuj w osolonej wodzie. Spa: ziemniaczana 1 łyżka 2. Pozostałe ziemniaki zetrzyj na tarce na drobnych sól oczkach i odciśnij na gazie. ser bursztyn tarty 200 g © Ugotowane ziemniaki, jeszcze ciepłe, zmiel lub przetrzyj przez praskę. Połącz składniki i dodaj skrobię ziemniaczaną. Wyrób. Ser bursztyn wyporcjuj po 15 g i zlep w kulki. śmietana kwaśna 120 g szczypiorek 40 g Z ciasta formuj kulki i rozpłaszcz na dłoni. Umieść na środku ser i załóż ciastem. Uformuj równe kulki. . Smaż na głębokim tłuszczu w 170 st. C ok. 8 min. Podawaj z kwaśną śmietaną i świeżo siekanym szczypiorkiem. 2 500 © NG CLR no POLSKA

Najnowsze gazetki

Reklama
| STREET FOOD - podróż ze smakiem | 5 |— u jL Pyzy loliies (O © SEE kaca Składniki: Sposób przygotowania: ziemniaki 800 g 1. Ziemniaki obierz i 300 g ugotuj w osolonej wodzie. Spa: ziemniaczana 1 łyżka 2. Pozostałe ziemniaki zetrzyj na tarce na drobnych sól oczkach i odciśnij na gazie. ser bursztyn tarty 200 g © Ugotowane ziemniaki, jeszcze ciepłe, zmiel lub przetrzyj przez praskę. Połącz składniki i dodaj skrobię ziemniaczaną. Wyrób. Ser bursztyn wyporcjuj po 15 g i zlep w kulki. śmietana kwaśna 120 g szczypiorek 40 g Z ciasta formuj kulki i rozpłaszcz na dłoni. Umieść na środku ser i załóż ciastem. Uformuj równe kulki. . Smaż na głębokim tłuszczu w 170 st. C ok. 8 min. Podawaj z kwaśną śmietaną i świeżo siekanym szczypiorkiem. 2 500 © NG CLR no POLSKA
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy