Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 06.11 do 20.11 - Strona nr 53

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 06.11.2023 - 20.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

Chulrros fire Q Składniki: masło 125 g woda 240g cukier 190 g sól 5 g cynamon mielony 5 g mąka pszenna 120 g jaja 3 szt. Autor: STREET FOOD - podróż ze smakiem | 53 Dariusz Kucharski 2. Sposób przygotowania: 1. W garnku umieść wodę, masło, 15 g cukru i 2,5 g cynamonu mielonego. Podgrzej do rozpuszczenia masła, ściągnij z ognia, wprowadź mąkę, energicznie mieszając. Wprowadź do masy rozmieszane jaja, cały czas mieszając. Przełóż ciasto do worka cukierniczego z końcówką gwiazdki. Rozgrzej olej do 180 st. C. Wyciskaj z worka cukierniczego churrosy długości ok. 10 cm bezpośrednio na gorący olej. Smaż, obracając co jakiś czas do uzyskania złotego koloru. Odsącz na ręczniku papierowym. Obtocz w pozostałym cukrze wymieszanym z cynamonem. MEKSYK

Najnowsze gazetki

Reklama
Chulrros fire Q Składniki: masło 125 g woda 240g cukier 190 g sól 5 g cynamon mielony 5 g mąka pszenna 120 g jaja 3 szt. Autor: STREET FOOD - podróż ze smakiem | 53 Dariusz Kucharski 2. Sposób przygotowania: 1. W garnku umieść wodę, masło, 15 g cukru i 2,5 g cynamonu mielonego. Podgrzej do rozpuszczenia masła, ściągnij z ognia, wprowadź mąkę, energicznie mieszając. Wprowadź do masy rozmieszane jaja, cały czas mieszając. Przełóż ciasto do worka cukierniczego z końcówką gwiazdki. Rozgrzej olej do 180 st. C. Wyciskaj z worka cukierniczego churrosy długości ok. 10 cm bezpośrednio na gorący olej. Smaż, obracając co jakiś czas do uzyskania złotego koloru. Odsącz na ręczniku papierowym. Obtocz w pozostałym cukrze wymieszanym z cynamonem. MEKSYK
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy