Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 11

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

a Ostriche al limone OSTRYGI Z CYTRYNĄ ) PORCJE s SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE - Ostrygi otwieramy i oceniamy świeżość po zapachu. Wylewamy z nich do miseczki wodę, a mięso opłukujemy i wkładamy z powrotem do muszli. . Zachowaną wodę filtrujemy przez gazę i wlewamy do każdej muszli z ostrygą. Sałatę siekamy i układamy na talerzu. Na sałacie kładziemy kruszony lód, a na nim ostrygi. Wykańczamy świeżymi listkami tymianku. 4. Podajemy z ćwiartkami cytryny. ii i Ź BEŻ a 1 x p o 4

Najnowsze gazetki

Reklama
a Ostriche al limone OSTRYGI Z CYTRYNĄ ) PORCJE s SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE - Ostrygi otwieramy i oceniamy świeżość po zapachu. Wylewamy z nich do miseczki wodę, a mięso opłukujemy i wkładamy z powrotem do muszli. . Zachowaną wodę filtrujemy przez gazę i wlewamy do każdej muszli z ostrygą. Sałatę siekamy i układamy na talerzu. Na sałacie kładziemy kruszony lód, a na nim ostrygi. Wykańczamy świeżymi listkami tymianku. 4. Podajemy z ćwiartkami cytryny. ii i Ź BEŻ a 1 x p o 4
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy