Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 17

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

"[ris di carpaccio di pesce CARPACCIO Z OŚMIORNICY, DORSZA I BIECZNIKA PORCJE k SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE 1. Ośmiornicę wkładamy do wrzącej wody z liśćmi laurowymi i ziarnami pieprzu. Gotujemy przez ok. 40 min na każdy 1 kg masy. Po ugotowaniu ośmiornicę pozostawiamy do wystygnięcia w wodzie, w której się gotowała, a następnie oczyszczamy i zwijamy w roladę, używając folii spożywczej. Całość zamrażamy. extra vergine 40 ml * Cytryny 2 szt. * Limonka 1 szt. * Liść laurowy 2 szt. > ę 2. Z dorsza i miecznika zwijamy rolady, rak takie same jak z ugotowanej ośmiornic * Natka pietruszki 20 g NZ 5 J JE J M 5 I rowniez je mrozimy. 3. Na środku talerza układamy rukolę. 4. Wszystkie przygotowane rolady kroimy na cienkie carpaccio, układamy na rukoli, skrapiamy świeżo wyciskanym sokiem z limonki oraz dekorujemy skórką z limonki pokrojoną w julienne i świeżo posiekaną natką pietruszki. Skrapiamy emulsją z cytryny i oliwy.

Najnowsze gazetki

Reklama
"[ris di carpaccio di pesce CARPACCIO Z OŚMIORNICY, DORSZA I BIECZNIKA PORCJE k SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE 1. Ośmiornicę wkładamy do wrzącej wody z liśćmi laurowymi i ziarnami pieprzu. Gotujemy przez ok. 40 min na każdy 1 kg masy. Po ugotowaniu ośmiornicę pozostawiamy do wystygnięcia w wodzie, w której się gotowała, a następnie oczyszczamy i zwijamy w roladę, używając folii spożywczej. Całość zamrażamy. extra vergine 40 ml * Cytryny 2 szt. * Limonka 1 szt. * Liść laurowy 2 szt. > ę 2. Z dorsza i miecznika zwijamy rolady, rak takie same jak z ugotowanej ośmiornic * Natka pietruszki 20 g NZ 5 J JE J M 5 I rowniez je mrozimy. 3. Na środku talerza układamy rukolę. 4. Wszystkie przygotowane rolady kroimy na cienkie carpaccio, układamy na rukoli, skrapiamy świeżo wyciskanym sokiem z limonki oraz dekorujemy skórką z limonki pokrojoną w julienne i świeżo posiekaną natką pietruszki. Skrapiamy emulsją z cytryny i oliwy.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy