Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 21

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

o [= (z) z 2 z o o z o ra o Lu) | = a - Soute di vongole veraci * VONGOLE NA BIAŁYM WINIE. k ] 7 PORCJE s SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE * 1. Na patelnię wlewamy oliwę d i lekko podsmażamy pokrojony ino białe wytrawne 200 ml w plasterki czosnek. Dodajemy. a z oliwek vongole, mieszamy i dolewamy tra vergine 80 ml białe wino. Następnie dokładamy. * Czosnek 4 ząbki pokrojone na połówki pomidorki * Natka pietruszki 5. th cherry, posiekaną natkę pietruszki 2 BEZ pEePPARAENPOE, i pepperoncino pokrojone w krążki. OE Gotujemy pod przykryciem przez ok. 7 min. . Wykładamy na talerz i serwujemy z podpieczonymi kromkami ciabatty. p W

Najnowsze gazetki

Reklama
o [= (z) z 2 z o o z o ra o Lu) | = a - Soute di vongole veraci * VONGOLE NA BIAŁYM WINIE. k ] 7 PORCJE s SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE * 1. Na patelnię wlewamy oliwę d i lekko podsmażamy pokrojony ino białe wytrawne 200 ml w plasterki czosnek. Dodajemy. a z oliwek vongole, mieszamy i dolewamy tra vergine 80 ml białe wino. Następnie dokładamy. * Czosnek 4 ząbki pokrojone na połówki pomidorki * Natka pietruszki 5. th cherry, posiekaną natkę pietruszki 2 BEZ pEePPARAENPOE, i pepperoncino pokrojone w krążki. OE Gotujemy pod przykryciem przez ok. 7 min. . Wykładamy na talerz i serwujemy z podpieczonymi kromkami ciabatty. p W
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy