Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 47

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

4 5 PORCJE * Granat 1 szt. * Masło 120 g * Cytryna 1 szt. Tonno alla griglia con salsa di capperi e alici j STEK Z TUŃCZYKA Z SOSEM Z KAPARÓW I ANCHOIS PRZYGOTOWANIE 1. Na patelni rozgrzewamy masło i dodajemy fileciki anchois oraz pokrojone kapary. 2. Steki grillujemy na rozgrzanym grillu lub patelni grillowej po 2 min z każdej strony. 3. Rukolę układamy na talerzu. Na wierzchu kładziemy ugrillowany stek i polewamy masłem z kaparami i anchois. Dekorujemy skórką cytryny pokrojoną w julienne i pestkami granatu. " L= =) r) [= cr > + o L=/ GQ 4 4 =] 2

Najnowsze gazetki

Reklama
4 5 PORCJE * Granat 1 szt. * Masło 120 g * Cytryna 1 szt. Tonno alla griglia con salsa di capperi e alici j STEK Z TUŃCZYKA Z SOSEM Z KAPARÓW I ANCHOIS PRZYGOTOWANIE 1. Na patelni rozgrzewamy masło i dodajemy fileciki anchois oraz pokrojone kapary. 2. Steki grillujemy na rozgrzanym grillu lub patelni grillowej po 2 min z każdej strony. 3. Rukolę układamy na talerzu. Na wierzchu kładziemy ugrillowany stek i polewamy masłem z kaparami i anchois. Dekorujemy skórką cytryny pokrojoną w julienne i pestkami granatu. " L= =) r) [= cr > + o L=/ GQ 4 4 =] 2
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy