Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 7

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

k Cannolicchi in insalata SAŁATKA Z MAŁŻAMI BRZYTWAMI | PORCJE SKŁADNIKI e brzytwy (okładniczki) 600 g szanka sałat Toscana 200 g a z oliwek 4 ct vergine 40 ml * Cytryna 1 szt. *_ Pietruszka 20 g PRZYGOTOWANIE 1. Żywe małże otwieramy i usuwamy jelita. Mięso okładniczek płuczemy pod zimną bieżącą wodą i umieszczamy z powrotem w oczyszczonej skorupce małży. Oliwę z oliwek energicznie łączymy z sokiem z cytryny. Sałatę kroimy na drobniejsze kawałki i układamy na talerzu. Na tak przygotowanej sałacie układamy małże. Całość skrapiamy przygotowaną wcześniej emulsją z cytryny i oliwy. . Do małży podajemy ćwiartki cytryny i całość posypujemy świeżo posiekaną natką pietruszki. > e - un

Najnowsze gazetki

Reklama
k Cannolicchi in insalata SAŁATKA Z MAŁŻAMI BRZYTWAMI | PORCJE SKŁADNIKI e brzytwy (okładniczki) 600 g szanka sałat Toscana 200 g a z oliwek 4 ct vergine 40 ml * Cytryna 1 szt. *_ Pietruszka 20 g PRZYGOTOWANIE 1. Żywe małże otwieramy i usuwamy jelita. Mięso okładniczek płuczemy pod zimną bieżącą wodą i umieszczamy z powrotem w oczyszczonej skorupce małży. Oliwę z oliwek energicznie łączymy z sokiem z cytryny. Sałatę kroimy na drobniejsze kawałki i układamy na talerzu. Na tak przygotowanej sałacie układamy małże. Całość skrapiamy przygotowaną wcześniej emulsją z cytryny i oliwy. . Do małży podajemy ćwiartki cytryny i całość posypujemy świeżo posiekaną natką pietruszki. > e - un
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy