Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Społem - Ważna od 01.09 do 12.09 - Strona nr 2

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Społem 01.09.2022 - 12.09.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

ŁGEŃ DÓ 2 o R ALEJA SMAKÓW SPOŁEM C2OZZ < Strucla z makiem | Bułka drożdż. 1kg z budyniem SPOŁEM PSS 85g 21,99 zł/kg SPOŁEM PSS 8,71 zł/kg moeWrA 4 Nadleśnic „ Paluch Ciasto pikantny sernik domowy na/bl 1kg SPOŁEM PSS, 22,99 zł/kg 809 SPOŁEM PSS 32,38 zł/kg Chleb orkiszo' Chleb słonecznikowy krojony/niepakowany krojony/niepakowany * 500g 400g SPOŁEM PSS OŁEM PSS 10,98 zł/kg Chleb słonecznikowy jest to pieczywo mieszane , żytnio — pszenne, produkowane według tradycyjnej receptury na drodze naturalnej, wielofazowej fermentacji kwasowej. Kwasy organiczne powstające w trakcie fermentacji przyczyniają się do wzmocnienia i wyrównania aromatu chleba. Do miesięcznej produkcji chleba zużywamy około 1,5 tony ziaren słonecznika. Chleb słonecznikowy produkowany jest od ponad 30 lat. Nasiona słonecznika są bogate w aminokwasy i nienasycone kwasy tłuszczowe (NNKT). Słonecznik jest także źródłem witamin. Przede wszystkim witaminy E, witamin z grupy B oraz A i D. To także źródło wążnych dla zdrowia pierwiastków takich jak cynk, żelazo, potas i wapń i magnez. Nasiona słonecznika pomagają w walce ze stresem, migrenami, skurczami mięśni, wspomagają serce oraz układu krwionośny, poprawiają koncentrację i uspokajają oraz obniżają ciśnienie krwi.

Najnowsze gazetki

Reklama
ŁGEŃ DÓ 2 o R ALEJA SMAKÓW SPOŁEM C2OZZ < Strucla z makiem | Bułka drożdż. 1kg z budyniem SPOŁEM PSS 85g 21,99 zł/kg SPOŁEM PSS 8,71 zł/kg moeWrA 4 Nadleśnic „ Paluch Ciasto pikantny sernik domowy na/bl 1kg SPOŁEM PSS, 22,99 zł/kg 809 SPOŁEM PSS 32,38 zł/kg Chleb orkiszo' Chleb słonecznikowy krojony/niepakowany krojony/niepakowany * 500g 400g SPOŁEM PSS OŁEM PSS 10,98 zł/kg Chleb słonecznikowy jest to pieczywo mieszane , żytnio — pszenne, produkowane według tradycyjnej receptury na drodze naturalnej, wielofazowej fermentacji kwasowej. Kwasy organiczne powstające w trakcie fermentacji przyczyniają się do wzmocnienia i wyrównania aromatu chleba. Do miesięcznej produkcji chleba zużywamy około 1,5 tony ziaren słonecznika. Chleb słonecznikowy produkowany jest od ponad 30 lat. Nasiona słonecznika są bogate w aminokwasy i nienasycone kwasy tłuszczowe (NNKT). Słonecznik jest także źródłem witamin. Przede wszystkim witaminy E, witamin z grupy B oraz A i D. To także źródło wążnych dla zdrowia pierwiastków takich jak cynk, żelazo, potas i wapń i magnez. Nasiona słonecznika pomagają w walce ze stresem, migrenami, skurczami mięśni, wspomagają serce oraz układu krwionośny, poprawiają koncentrację i uspokajają oraz obniżają ciśnienie krwi.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy