Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Stokrotka - Ważna od 27.02 do 13.03 - Strona nr 20

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Stokrotka 27.02.2025 - 13.03.2025
Reklama

Produkty w tej gazetce

Z ARAKUS= cy o U | BARSZCZ = CU UD SEM w EMC = OGÓRKI KONSERWOWE LULUTA OOCZYEEENE DOE p 1 CHRZAN REP ROLESECNEJ Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 369 zł SKŁADNIKI: * 6 parówek * 1 opakowanie ciasta francuskiego * 6 plasterków żółtego sera * 1 jajko do posmarowania * ketchup lub musztarda Parówki zapiekane ATA PRZYGOTOWANIE: Rozgrzej piekarnik do 200'C. Rozwiń ciasto francuskie i pokrój na 6 prostokątów. Na każ- dym prostokącie połóż plasterek sera, a na nim parówkę. Zawiń ciasto wokół parówki, dobrze OSO Irote err: AWZ ooo ke lo roze ao oc aero wir EiceJ roztrzepanym jajkiem. Piecz przez około 15-20 Lwie ra SCYT IC SCTAWW Latek Tace) OOOO JONNCI EE

Najnowsze gazetki

Reklama
Z ARAKUS= cy o U | BARSZCZ = CU UD SEM w EMC = OGÓRKI KONSERWOWE LULUTA OOCZYEEENE DOE p 1 CHRZAN REP ROLESECNEJ Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 369 zł SKŁADNIKI: * 6 parówek * 1 opakowanie ciasta francuskiego * 6 plasterków żółtego sera * 1 jajko do posmarowania * ketchup lub musztarda Parówki zapiekane ATA PRZYGOTOWANIE: Rozgrzej piekarnik do 200'C. Rozwiń ciasto francuskie i pokrój na 6 prostokątów. Na każ- dym prostokącie połóż plasterek sera, a na nim parówkę. Zawiń ciasto wokół parówki, dobrze OSO Irote err: AWZ ooo ke lo roze ao oc aero wir EiceJ roztrzepanym jajkiem. Piecz przez około 15-20 Lwie ra SCYT IC SCTAWW Latek Tace) OOOO JONNCI EE
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy