Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 29.11 do 05.01 - Strona nr 16

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Arhelan 29.11.2024 - 05.01.2025
Reklama

Produkty w tej gazetce

P z opada R : Ż Sz, Ę m DA * 1 opakowanie ciasta francuskiego + 1 opakowanie kandyzowanej skórki pomarańczowej * 1 rozkłócone jajko A + opakowanie cukru z prawdziwą wanilią Phzygolawanie knob ja knoku 1. Clasto rozłożyć, posmarować roztopionym masłem, posypać cukrem z wanilią I skórką pomarańczową. 2. złożyć kilkakrotnie I ponownie rozwałkować. 3.Foremkami lub nożem wyciąć ciasteczka. 4. Ułożyć je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posmarować jajkiem I posypać cynamonem. 5. Piec w piekarniku nagrzanym do 180<€ do zrumienienia. BRYTFANKA aj 34X28X5 CM ja ULIw4LII3 ŻAROODPORNE 1SZT KS RĘKAW DO PIECZENIA JAN NIEZBĘDNY 4 UUS EL Najniższa cena z ostatnich 30 dni (przed obniżką) 8,98 zł (22% taniej) * ZE h aa ZE ZY A GE O EEC R oł a ct A DJ ża: 5 Z | aiodtodowaca| sklepów Arhalsn nr 12, 11,114. ono PY O YU AZP RZORETETA Lodu EW zo 136, 0 2 7 m 2)

Najnowsze gazetki

Reklama
P z opada R : Ż Sz, Ę m DA * 1 opakowanie ciasta francuskiego + 1 opakowanie kandyzowanej skórki pomarańczowej * 1 rozkłócone jajko A + opakowanie cukru z prawdziwą wanilią Phzygolawanie knob ja knoku 1. Clasto rozłożyć, posmarować roztopionym masłem, posypać cukrem z wanilią I skórką pomarańczową. 2. złożyć kilkakrotnie I ponownie rozwałkować. 3.Foremkami lub nożem wyciąć ciasteczka. 4. Ułożyć je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posmarować jajkiem I posypać cynamonem. 5. Piec w piekarniku nagrzanym do 180<€ do zrumienienia. BRYTFANKA aj 34X28X5 CM ja ULIw4LII3 ŻAROODPORNE 1SZT KS RĘKAW DO PIECZENIA JAN NIEZBĘDNY 4 UUS EL Najniższa cena z ostatnich 30 dni (przed obniżką) 8,98 zł (22% taniej) * ZE h aa ZE ZY A GE O EEC R oł a ct A DJ ża: 5 Z | aiodtodowaca| sklepów Arhalsn nr 12, 11,114. ono PY O YU AZP RZORETETA Lodu EW zo 136, 0 2 7 m 2)
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy