Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 13.12 do 24.12 - Strona nr 23

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

BESKIDZKI A 4 fm Miks Beskidzki 4 A W extra 7. 200.9 BIELMAR 3225 [2,45 zł/kg *oena przed obniżką : PpadŁe PLOT ONZE ZECTYSTOC NOSZE UUKOUTNCUNA IUZZZCCTCN 1żółtko 2 łyżeczki przyprawy do piernika LOWLLCLUA około 300g masy krówkowej smak tradycyjny 5 l 3 NL cukier puder do posypania i z "PRN ok4 łyżki wody i 4 af = Do miski przełóż miks beskidzki, przesiej cukier puder i ucieraj mikserem przez około 3 minuty. i 2 Ad Dodaj żółtko, proszek do pieczenia, przyprawy i ponownie wymieszaj mikserem do połączenia Składników. Do masy dodaj mąkę, wodę i rękoma zagnieć ciasto (ciasto będzie się trochę kruszyć). Wyrobione ciasto zawiń w folię spożywczą i wstaw do lodówki na około 30 minut. Po tym czasie ciasto krótko zagnieć, podsypując mąką cienko rozwałkuj. Wykrawaj ciasteczka i układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w piekarniku nagrzanym do 160*C przez 15 minut. Przestudź. Masę krówkową przełóż do rondelka i gotuj ją przez ok 3 minuty ciągle mieszając (uważaj by nie przypalić). Zdejmij z ognia i odstaw do przestudzenia na około 10 minut. Na połowę ciasteczek nakładaj 1 sporą łyżeczkę lekko ciepłej masy krówkowej po czym nakryj je pozostałymi ciasteczkami. Lekko dociśnij, posyp cukrem pudrem i odstaw na kilka godzin. Masa krówkowa smak tradyey jny, orzechowy, stony karmel 400 g DELECTA 1998 zt/ką Najniżeza cena z osłatnich 30 dni (przed obniżką) 6,99 z (-zt)

Najnowsze gazetki

Reklama
BESKIDZKI A 4 fm Miks Beskidzki 4 A W extra 7. 200.9 BIELMAR 3225 [2,45 zł/kg *oena przed obniżką : PpadŁe PLOT ONZE ZECTYSTOC NOSZE UUKOUTNCUNA IUZZZCCTCN 1żółtko 2 łyżeczki przyprawy do piernika LOWLLCLUA około 300g masy krówkowej smak tradycyjny 5 l 3 NL cukier puder do posypania i z "PRN ok4 łyżki wody i 4 af = Do miski przełóż miks beskidzki, przesiej cukier puder i ucieraj mikserem przez około 3 minuty. i 2 Ad Dodaj żółtko, proszek do pieczenia, przyprawy i ponownie wymieszaj mikserem do połączenia Składników. Do masy dodaj mąkę, wodę i rękoma zagnieć ciasto (ciasto będzie się trochę kruszyć). Wyrobione ciasto zawiń w folię spożywczą i wstaw do lodówki na około 30 minut. Po tym czasie ciasto krótko zagnieć, podsypując mąką cienko rozwałkuj. Wykrawaj ciasteczka i układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w piekarniku nagrzanym do 160*C przez 15 minut. Przestudź. Masę krówkową przełóż do rondelka i gotuj ją przez ok 3 minuty ciągle mieszając (uważaj by nie przypalić). Zdejmij z ognia i odstaw do przestudzenia na około 10 minut. Na połowę ciasteczek nakładaj 1 sporą łyżeczkę lekko ciepłej masy krówkowej po czym nakryj je pozostałymi ciasteczkami. Lekko dociśnij, posyp cukrem pudrem i odstaw na kilka godzin. Masa krówkowa smak tradyey jny, orzechowy, stony karmel 400 g DELECTA 1998 zt/ką Najniżeza cena z osłatnich 30 dni (przed obniżką) 6,99 z (-zt)
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy