Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 27.03 do 16.04 - Strona nr 6

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Arhelan 27.03.2023 - 16.04.2023
Reklama


Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

WIOSENNA SAŁATKA ŻKASZĄ CE : składniki Przy fi e 1 szklanka kaszy np. jęczmiennej Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ę e 6zielonych szparagów Wyłóż na talerz i ostudź. Szparagi umyj, odłam e 6rzodkiewek twarde końce i wrzucić na wrzątek, gotuj przez ę e 2średnie pomidory malinowe 2 minuty, następnie od razu schłodź pod zimną * © 1 cebula wodą. Pokrój ukośnie na plasterki, główki możesz © e 3łyżki posiekanego szczypiorku zachować w całości. Rzodkiewki umyj i pokrój : e 4łyżki zielonego groszku w kosteczkę. Pomidory sparz, obierz, pokrój w kosteczkę, e 4łyżki oliwy włóż do większej salaterki. Dodaj drobno posiekaną Ł e 1 łyżka soku z cytryny cebulę, szczypiorek, posiekane szparagi i rzodkiewki, - e _2łyżki posiekanej natki pietruszki dodaj też zielony groszek. Oliwę wymieszaj z sokiem ( 4 e 1/2 ząbka roztartego czosnku z cytryny, posiekaną natką pietruszki, czosnkiem, I e sól, pieprz dopraw solą i pieprzem. Przelej do warzyw, wymieszaj 4, i dodaj ostudzoną kaszę. Wszystko wymieszaj, w razie 3 potrzeby dopraw solą i pieprzem. Groszek konserwowa złocistą _ konserwowy W a , 340 g BONOUELLE 400 g BONDUELLE Jęczmienna wiejska, (14,68 zt zł/kg) (9,98 zt/ky) pęczak kujawski Najniżcza cena Najniżcza cena 400 - (OOO gMELIAT z ostatnich 30 dni 5,50 zł z ocłatnich 30 dni 4,29 zł (498 zi *Cena sprzed obniżki, najczęściej występująca w sklepach Arhelan ustalona przed przygotowaniem materiału. Najniżczą ceną Dotyczy produktu na zdjęciu. Cena dla Twojego sklepu znajduje się na etykiecie cenowej. z ostatnich 30 dni 4,99 zł

Najnowsze gazetki

Reklama
WIOSENNA SAŁATKA ŻKASZĄ CE : składniki Przy fi e 1 szklanka kaszy np. jęczmiennej Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ę e 6zielonych szparagów Wyłóż na talerz i ostudź. Szparagi umyj, odłam e 6rzodkiewek twarde końce i wrzucić na wrzątek, gotuj przez ę e 2średnie pomidory malinowe 2 minuty, następnie od razu schłodź pod zimną * © 1 cebula wodą. Pokrój ukośnie na plasterki, główki możesz © e 3łyżki posiekanego szczypiorku zachować w całości. Rzodkiewki umyj i pokrój : e 4łyżki zielonego groszku w kosteczkę. Pomidory sparz, obierz, pokrój w kosteczkę, e 4łyżki oliwy włóż do większej salaterki. Dodaj drobno posiekaną Ł e 1 łyżka soku z cytryny cebulę, szczypiorek, posiekane szparagi i rzodkiewki, - e _2łyżki posiekanej natki pietruszki dodaj też zielony groszek. Oliwę wymieszaj z sokiem ( 4 e 1/2 ząbka roztartego czosnku z cytryny, posiekaną natką pietruszki, czosnkiem, I e sól, pieprz dopraw solą i pieprzem. Przelej do warzyw, wymieszaj 4, i dodaj ostudzoną kaszę. Wszystko wymieszaj, w razie 3 potrzeby dopraw solą i pieprzem. Groszek konserwowa złocistą _ konserwowy W a , 340 g BONOUELLE 400 g BONDUELLE Jęczmienna wiejska, (14,68 zt zł/kg) (9,98 zt/ky) pęczak kujawski Najniżcza cena Najniżcza cena 400 - (OOO gMELIAT z ostatnich 30 dni 5,50 zł z ocłatnich 30 dni 4,29 zł (498 zi *Cena sprzed obniżki, najczęściej występująca w sklepach Arhelan ustalona przed przygotowaniem materiału. Najniżczą ceną Dotyczy produktu na zdjęciu. Cena dla Twojego sklepu znajduje się na etykiecie cenowej. z ostatnich 30 dni 4,99 zł
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy