Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 05.09 do 11.09 - Strona nr 39

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Biedronka 05.09.2022 - 11.09.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

FEIJOADA A PORTUGUESA SKŁADNIKI: POLO DOC SAO Mięso zrumień na rozgrzanej oliwie. Legado Iberico OTO kawałki Dopraw szczyptą PRZCOLCAY *2łyżki oliwy z oliwek Gallo boczek i cebulę. Wymieszaj i ECA + 0,5 kiełbasy wędzonej z SZEWC PORELNOGNA Dodaj marchewi liść Chourico Gourmes POTOCUN RCSCLONIACUOZA TECZKA PACZCE +50 g boczku pokrojonego w kostkę PODEWKCLU pod przykryciem przez OU CU 5 minut. Następnie dodaj fasolę oraz +] morchewka pokrojona w plosterki kapustę. ULE około 40 minut, +1 liść laurowy mieszając od czasu PRZZEUCZLNCZ ONE czerwonej fasoli będzie miękkie. + 0,25 białej kopusty POTOCUM paski + sól

Najnowsze gazetki

Reklama
FEIJOADA A PORTUGUESA SKŁADNIKI: POLO DOC SAO Mięso zrumień na rozgrzanej oliwie. Legado Iberico OTO kawałki Dopraw szczyptą PRZCOLCAY *2łyżki oliwy z oliwek Gallo boczek i cebulę. Wymieszaj i ECA + 0,5 kiełbasy wędzonej z SZEWC PORELNOGNA Dodaj marchewi liść Chourico Gourmes POTOCUN RCSCLONIACUOZA TECZKA PACZCE +50 g boczku pokrojonego w kostkę PODEWKCLU pod przykryciem przez OU CU 5 minut. Następnie dodaj fasolę oraz +] morchewka pokrojona w plosterki kapustę. ULE około 40 minut, +1 liść laurowy mieszając od czasu PRZZEUCZLNCZ ONE czerwonej fasoli będzie miękkie. + 0,25 białej kopusty POTOCUM paski + sól
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy