Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 13.07 do 19.07 - Strona nr 31

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Biedronka 13.07.2023 - 19.07.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

Składniki: *1 I bulionu (warzywny lub mięsny) *200 g fileta z kurczaka + 200 g makaronu ramen Asia Style +2 cobule dymki ze szczypiorkiem *1 płat wodorostów OWOC TECZCE] *2 jajka (ugotowane na półtwardo) * garść grzybów shii-tako *] gałązka imbiru (ok. 3-4 cm) * 3 ząbki czosnku *| mała papryczka chili EJ * pieprz * so5 sojowy *sosrybny kuchnia azjatycka Ramen © Bulion wlej do niewielkiego garnka i zagotuj. Dodaj posiekane wodorosty, imbir, czosnek i połowę grzybów shii-toke. Gotuj na małym ogniu ok. 10-15 minut, następnie dodaj łyżkę sosu sojowego i łyżkę sosu ZETA Filet z kurczaka przypraw solą i pieprzem i usmaż w całości na potelni. Z kożdej strony ok. 5 minut. Gdy przestygnie pokrój w plastry o grubości ok. 5 mm. Cebulę posiekaną w łódeczki podsmoż na suchej patelni, następnie włóż do misek, w których będziesz podawać ramen. Podsmaż pozostałe grzyby shii-take i również włóż do miseczek, dodaj ugotowany ETOWE EWC NIECICNISCA Dodaj jajko przekrojone na pół, filet z kurczaka oraz CE ELO ZANOSI Smacznego!

Najnowsze gazetki

Reklama
Składniki: *1 I bulionu (warzywny lub mięsny) *200 g fileta z kurczaka + 200 g makaronu ramen Asia Style +2 cobule dymki ze szczypiorkiem *1 płat wodorostów OWOC TECZCE] *2 jajka (ugotowane na półtwardo) * garść grzybów shii-tako *] gałązka imbiru (ok. 3-4 cm) * 3 ząbki czosnku *| mała papryczka chili EJ * pieprz * so5 sojowy *sosrybny kuchnia azjatycka Ramen © Bulion wlej do niewielkiego garnka i zagotuj. Dodaj posiekane wodorosty, imbir, czosnek i połowę grzybów shii-toke. Gotuj na małym ogniu ok. 10-15 minut, następnie dodaj łyżkę sosu sojowego i łyżkę sosu ZETA Filet z kurczaka przypraw solą i pieprzem i usmaż w całości na potelni. Z kożdej strony ok. 5 minut. Gdy przestygnie pokrój w plastry o grubości ok. 5 mm. Cebulę posiekaną w łódeczki podsmoż na suchej patelni, następnie włóż do misek, w których będziesz podawać ramen. Podsmaż pozostałe grzyby shii-take i również włóż do miseczek, dodaj ugotowany ETOWE EWC NIECICNISCA Dodaj jajko przekrojone na pół, filet z kurczaka oraz CE ELO ZANOSI Smacznego!
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy