Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 06.06 do 13.06 - Strona nr 35

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 06.06.2024 - 13.06.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

[oj Sósdę 12. ek OD CZWARTKU DO ŚRODY PANZANELLA, CZYLI TRADYCYJNA TOSKAŃSKA SAŁATKA LICZBA PORCJI: 4 CZAS PRZYGOTOWANIA: 25 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŁATWY Przygotuj: dużą miskę SKŁADNIKI + 600 g czerstwego chleba * 250 g miksu sałat * biały ocet winny + sól, pieprz + 20 pomidorków koktajlowych — + oliwa z oliwek extra vergine * 1 ogórek + 4 kulki sera burrata + 1 duża czerwona cebula + liście bazylii PRZYGOTOWANIE 11 Chleb pokrój w kawałki. Zwilż go wodą wymieszaną z taką ilością octu, jaką lubisz. Odstaw na 15 minut. 'W międzyczasie przekrój pomidorki na pół, obranego ogórka pokrój w półpiasterki, cebulę pokrój w piórka, a sałatę urnyj 2 3 W misce wymieszaj chleb i warzywa, dodaj sól, pieprz i oliwę 4 Ułóż sałatkę na talerzach. Na każdym ułóż rozciętą burratę, udekoruj liśćrni bazyli i skrop oliwą © (psc

Najnowsze gazetki

Reklama
[oj Sósdę 12. ek OD CZWARTKU DO ŚRODY PANZANELLA, CZYLI TRADYCYJNA TOSKAŃSKA SAŁATKA LICZBA PORCJI: 4 CZAS PRZYGOTOWANIA: 25 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŁATWY Przygotuj: dużą miskę SKŁADNIKI + 600 g czerstwego chleba * 250 g miksu sałat * biały ocet winny + sól, pieprz + 20 pomidorków koktajlowych — + oliwa z oliwek extra vergine * 1 ogórek + 4 kulki sera burrata + 1 duża czerwona cebula + liście bazylii PRZYGOTOWANIE 11 Chleb pokrój w kawałki. Zwilż go wodą wymieszaną z taką ilością octu, jaką lubisz. Odstaw na 15 minut. 'W międzyczasie przekrój pomidorki na pół, obranego ogórka pokrój w półpiasterki, cebulę pokrój w piórka, a sałatę urnyj 2 3 W misce wymieszaj chleb i warzywa, dodaj sól, pieprz i oliwę 4 Ułóż sałatkę na talerzach. Na każdym ułóż rozciętą burratę, udekoruj liśćrni bazyli i skrop oliwą © (psc
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy