Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Delikatesy Centrum - Boże Narodzenie - Ważna od 08.12 do 14.12 - Strona nr 6

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Delikatesy Centrum 08.12.2022 - 14.12.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

3 » robionym makaronem i natką pietruszki. Japie ootowapie Rosół orobiowy Kotlety orobiowe (4 PORCJE) w ziołowej * 1,7 kg korpusów, szyjek zwa ye panierce + 2,5 I zimnej wody S4 f (4 PORCJE) * 1 płaska fyżka soli dei LESSJ * 500 g włoszczyzny=ać * 2 jajka E jorier i I + 1 szklanki bułki tartej nad ogni Ą 1 £ * łyżeczki ziaren pieprzu, _ I * 1/3 szklanki posiekanej * 4 liście laurowe, natki pietruszki * 5 ziaren ziela angielskiego, s * V; łyżeczki oregano * ząbek czosnku : + sól, pieprz, olej * łodygi pietruszki Mięso umyj, osusz i lekko d rozbij tłuczkiem. Przypraw, obtacz z każdej strony. w rozkłóconych jajkach i panierce z bułki tartej, pietruszki i oregano. f-- E z Panierkę dociśnij i smaż kotlety Mięso umyj pod zimną wodą. Włóż do - dużego garnka i zalej zimną wodą, tak aby przykryła mięso na wysokość kilku cm, i powoli doprowadź do wrzenia. Wsyp sól. Łyżką cedzakową zbieraj szumowiny ż ednim ogniu przez kilka minut pojawiające się na powierzchni. Doprowadź do wrzenia A cz ż i zmniejsz ogień do minimum, i gotuj na małym ogniu. * | po każdej ze stron. Podawaj z JEDYNA * Gdy bulion zrobi się złocisty, po 1-1%2 godziny, dołóż do”. £T M niego pokrojone warzywa, przyprawy i gotuj jeszcze | ; o 1 godzinę. Po tym czasie wyjmij mięso i warzywa, a bulion Smacznego ! u przecedź przez gęste sitko lub gazę. Podawaj z ręcznie SEE ay Ziemniaki 1kg Maks. 5 kg na paragon. Produkt dostępny przez 19, tydzień w cenie promocyjnej 1,49 zł/kg. Filet z piersi aJaoino

Najnowsze gazetki

Reklama
3 » robionym makaronem i natką pietruszki. Japie ootowapie Rosół orobiowy Kotlety orobiowe (4 PORCJE) w ziołowej * 1,7 kg korpusów, szyjek zwa ye panierce + 2,5 I zimnej wody S4 f (4 PORCJE) * 1 płaska fyżka soli dei LESSJ * 500 g włoszczyzny=ać * 2 jajka E jorier i I + 1 szklanki bułki tartej nad ogni Ą 1 £ * łyżeczki ziaren pieprzu, _ I * 1/3 szklanki posiekanej * 4 liście laurowe, natki pietruszki * 5 ziaren ziela angielskiego, s * V; łyżeczki oregano * ząbek czosnku : + sól, pieprz, olej * łodygi pietruszki Mięso umyj, osusz i lekko d rozbij tłuczkiem. Przypraw, obtacz z każdej strony. w rozkłóconych jajkach i panierce z bułki tartej, pietruszki i oregano. f-- E z Panierkę dociśnij i smaż kotlety Mięso umyj pod zimną wodą. Włóż do - dużego garnka i zalej zimną wodą, tak aby przykryła mięso na wysokość kilku cm, i powoli doprowadź do wrzenia. Wsyp sól. Łyżką cedzakową zbieraj szumowiny ż ednim ogniu przez kilka minut pojawiające się na powierzchni. Doprowadź do wrzenia A cz ż i zmniejsz ogień do minimum, i gotuj na małym ogniu. * | po każdej ze stron. Podawaj z JEDYNA * Gdy bulion zrobi się złocisty, po 1-1%2 godziny, dołóż do”. £T M niego pokrojone warzywa, przyprawy i gotuj jeszcze | ; o 1 godzinę. Po tym czasie wyjmij mięso i warzywa, a bulion Smacznego ! u przecedź przez gęste sitko lub gazę. Podawaj z ręcznie SEE ay Ziemniaki 1kg Maks. 5 kg na paragon. Produkt dostępny przez 19, tydzień w cenie promocyjnej 1,49 zł/kg. Filet z piersi aJaoino
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy