Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka E. Leclerc - Boże Narodzenie - Ważna od 12.12 do 24.12 - Strona nr 20

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka E. Leclerc 12.12.2022 - 24.12.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

ŚEĘDZIE ZDASIRZNWWINOS Składniki: - 150 g suszonej żurawiny Tablier BI OOPS NWZJC Ronde des Mers - 2 liście laurowe Rustica - 2 ziela angielskie Rustica - 6 goździków 3 JoCJrAnIE(N - | cebula - % szklanki oleju rzepakowego Rustica Czas przygotowania: 15 minut Stopień trudności: łatwy 5,99 6,29 Żurawina suszona Ocet jabłkowy słodzona cała 5% kwasowości 150 g 720 ml cena za 1 kg = 39,94 cena za 1 litr = 8,39 5,09 Filety ze śledzia a'la matjas w oleju rzepakowym 250 g/200 g po odcieku cena za 1 kg = 20,36/25,45 Sposób przygotowania: Cebulę obrać i pokroić w piórka. Pokrojoną cebulę umieścić na sitku i przelać wrzątkiem. Śledzie odsączyć z zalewy i pokroić na mniejsze kawałki. Zalewę zachować. Zalewę wymieszać z olejem oraz octem jabłkowym, odstawić. WaS AZER EN sz CIAO z cebulą, żurawiną oraz przyprawami. Zalać zalewą i odstawić na cały dzień do połączenia się smaków. ALONE Zad) j / Ak INOC(eC) Ą * © 4 a * +

Najnowsze gazetki

Reklama
ŚEĘDZIE ZDASIRZNWWINOS Składniki: - 150 g suszonej żurawiny Tablier BI OOPS NWZJC Ronde des Mers - 2 liście laurowe Rustica - 2 ziela angielskie Rustica - 6 goździków 3 JoCJrAnIE(N - | cebula - % szklanki oleju rzepakowego Rustica Czas przygotowania: 15 minut Stopień trudności: łatwy 5,99 6,29 Żurawina suszona Ocet jabłkowy słodzona cała 5% kwasowości 150 g 720 ml cena za 1 kg = 39,94 cena za 1 litr = 8,39 5,09 Filety ze śledzia a'la matjas w oleju rzepakowym 250 g/200 g po odcieku cena za 1 kg = 20,36/25,45 Sposób przygotowania: Cebulę obrać i pokroić w piórka. Pokrojoną cebulę umieścić na sitku i przelać wrzątkiem. Śledzie odsączyć z zalewy i pokroić na mniejsze kawałki. Zalewę zachować. Zalewę wymieszać z olejem oraz octem jabłkowym, odstawić. WaS AZER EN sz CIAO z cebulą, żurawiną oraz przyprawami. Zalać zalewą i odstawić na cały dzień do połączenia się smaków. ALONE Zad) j / Ak INOC(eC) Ą * © 4 a * +
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy