Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 01.06 do 06.06 - Strona nr 2

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Kaufland 01.06.2023 - 06.06.2023
Reklama


Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

Halibut filet bez-skóry LUK] tylko Ld | (© b A. M Przygotowanie Czas x -<NA <= — 1 pęczek cebulki Cebulę ze szczypiorem oczyścić, umyć i po- ze szczypiorem kroić w krążki. Czosnek obrać, zmiażdżyć ipod- — 1 ząbek czosnku smażyć z cebulą na rozgrzanej oliwie. Dodać ryż — 2 łyżki oliwy z oliwek i podsmażać przez 2 minuty, mieszając. Stop- — 200 g ryżu do risotta niowo dodawać bulion, włożyć szafran i goto- — 800 ml gorącego bulionu wać 30-40 minut na małym ogniu, od czasu — 0,1 g szafranu do czasu mieszając. Rybę umyć, osuszyć, do- > -4 filety z halibuta prawić solą i pieprzem, i obtoczyć w zmie- Ę <K — sól, pieprz lonych orzechach. Rozgrzać masło, smażyć — 3 łyżki zmielonych orzechów rybę 8-12 minut na chrupiąco. Do risotta do- STOISKO włoskich dać parmezan i doprawić solą i pieprzem Z OBSŁUGĄ — 1łyżka masła Rybę podawać z risottem. Do dania pasuje — 3 łyżki startego parmezanu roszponka z dressingiem cebulowym. Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 e Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 22 z dnia 1.06.2023. Oferta ważna od 1.06.2023 do 6.06.2023, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów.

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
 
Halibut filet bez-skóry LUK] tylko Ld | (© b A. M Przygotowanie Czas x -<NA <= — 1 pęczek cebulki Cebulę ze szczypiorem oczyścić, umyć i po- ze szczypiorem kroić w krążki. Czosnek obrać, zmiażdżyć ipod- — 1 ząbek czosnku smażyć z cebulą na rozgrzanej oliwie. Dodać ryż — 2 łyżki oliwy z oliwek i podsmażać przez 2 minuty, mieszając. Stop- — 200 g ryżu do risotta niowo dodawać bulion, włożyć szafran i goto- — 800 ml gorącego bulionu wać 30-40 minut na małym ogniu, od czasu — 0,1 g szafranu do czasu mieszając. Rybę umyć, osuszyć, do- > -4 filety z halibuta prawić solą i pieprzem, i obtoczyć w zmie- Ę <K — sól, pieprz lonych orzechach. Rozgrzać masło, smażyć — 3 łyżki zmielonych orzechów rybę 8-12 minut na chrupiąco. Do risotta do- STOISKO włoskich dać parmezan i doprawić solą i pieprzem Z OBSŁUGĄ — 1łyżka masła Rybę podawać z risottem. Do dania pasuje — 3 łyżki startego parmezanu roszponka z dressingiem cebulowym. Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 e Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 22 z dnia 1.06.2023. Oferta ważna od 1.06.2023 do 6.06.2023, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy