Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 21.03 do 26.03 - Strona nr 2

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Kaufland 21.03.2024 - 26.03.2024
Reklama


Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

'O Składniki na 2 porcje — | pęczek cebulki ze szczypiorem — 1 ząbek czosnku 4 = 2łyżki oliwy z oliwek — 200 g ryżu do risotta —800 ml gorącego bulionu — 0,1 g szafranu -4filety z halibuta — sól, pieprz — 3 łyżki zmielonych orzechów włoskich —1łyżka masła — 3 łyżki startego parmezanu 74 11 Przygotowanie Cebulę ze szczypioremoczyścić, umyćipokroić w krążki Czosnek obrać, zmiażdżyć i podsmażyć z cebulą na rozgrzanej oliwie. Dodać ryż i podsmażać przez 2 mi- nuty, mieszając. Stopniowo dodawać bulion, włożyć szafran i gotować 30-40 minut na małym ogniu, od cza- su do czasu mieszając. Rybę umyć, osuszyć, doprawić solą i pieprzem i obtoczyć w zmielonych orzechach Rozgrzać masło, smażyć rybę 8-12 minut na chrupiąco Do risotta dodać parmezan i doprawić solą i pieprzem. Rybę podawać z risottem. Do dania pasuje roszponka z dressingiem cebulowym Halibut URTEKC 100 g Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 © Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 e Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 12 z dnia 21.03.2024. Oferta ważna od 21.03.2024 do 26.03.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. zz wu 0-uiB+ OWA

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
 
'O Składniki na 2 porcje — | pęczek cebulki ze szczypiorem — 1 ząbek czosnku 4 = 2łyżki oliwy z oliwek — 200 g ryżu do risotta —800 ml gorącego bulionu — 0,1 g szafranu -4filety z halibuta — sól, pieprz — 3 łyżki zmielonych orzechów włoskich —1łyżka masła — 3 łyżki startego parmezanu 74 11 Przygotowanie Cebulę ze szczypioremoczyścić, umyćipokroić w krążki Czosnek obrać, zmiażdżyć i podsmażyć z cebulą na rozgrzanej oliwie. Dodać ryż i podsmażać przez 2 mi- nuty, mieszając. Stopniowo dodawać bulion, włożyć szafran i gotować 30-40 minut na małym ogniu, od cza- su do czasu mieszając. Rybę umyć, osuszyć, doprawić solą i pieprzem i obtoczyć w zmielonych orzechach Rozgrzać masło, smażyć rybę 8-12 minut na chrupiąco Do risotta dodać parmezan i doprawić solą i pieprzem. Rybę podawać z risottem. Do dania pasuje roszponka z dressingiem cebulowym Halibut URTEKC 100 g Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 © Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 e Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 12 z dnia 21.03.2024. Oferta ważna od 21.03.2024 do 26.03.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. zz wu 0-uiB+ OWA
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy