Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 23.05 do 28.05 - Strona nr 2

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Kaufland 23.05.2024 - 28.05.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

'O Składniki A na 4 porcje (2 «A —1 ząbek czosnku ( — % małej papryczki chili -4łyżki sosu teriyaki * — % łyżeczki proszku curry k — szczypta ostrej papryki w proszku —3 łyżki oleju sezamowego A — polędwice z dorsza (ok. 500 g) — 250 g pomidorków koktajlowych —2 małe cukinie -2 łyżeczki miodu — sól morska 0 1 Przygotowanie Czosnek obrać i zgnieść. Papryczkę chili przekroić wzdłuż, usunąć pestki, umyć i pokroić w kosteczkę. Do worecz- ka strunowego włożyć sos teriyaki, czosnek, chili, curry, paprykę i 2 łyżki oleju, dokładnie wymieszać. Rybę umyć, osuszyć, włożyć do marynaty i chłodzić ok. 50 minut Pomidorki i cukinię umyć. Cukinię pokroić w plastry. Rybę wyjąć z marynaty, włożyć do naczynia żarood- pornego i piec w temp. 160*C przez 15-20 minut. Pla- stry cukinii i pomidorki podsmażyć na pozostałym oleju, dodać miód i krótko karmelizować. Marynatą z ryby skropić warzywa i doprawić solą. Warzywa i rybę wyło- żyć na talerze. Można posypać podprażonym sezamem i podawać z ryżem basmati POLA atlantycki Tuszka śledziowa polędwica CELI 100 g 100 g Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 4; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 e Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 21z dnia 23.05.2024. Oferta ważna od 23.05.2024 do 28.05.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. 300 062

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
 
'O Składniki A na 4 porcje (2 «A —1 ząbek czosnku ( — % małej papryczki chili -4łyżki sosu teriyaki * — % łyżeczki proszku curry k — szczypta ostrej papryki w proszku —3 łyżki oleju sezamowego A — polędwice z dorsza (ok. 500 g) — 250 g pomidorków koktajlowych —2 małe cukinie -2 łyżeczki miodu — sól morska 0 1 Przygotowanie Czosnek obrać i zgnieść. Papryczkę chili przekroić wzdłuż, usunąć pestki, umyć i pokroić w kosteczkę. Do worecz- ka strunowego włożyć sos teriyaki, czosnek, chili, curry, paprykę i 2 łyżki oleju, dokładnie wymieszać. Rybę umyć, osuszyć, włożyć do marynaty i chłodzić ok. 50 minut Pomidorki i cukinię umyć. Cukinię pokroić w plastry. Rybę wyjąć z marynaty, włożyć do naczynia żarood- pornego i piec w temp. 160*C przez 15-20 minut. Pla- stry cukinii i pomidorki podsmażyć na pozostałym oleju, dodać miód i krótko karmelizować. Marynatą z ryby skropić warzywa i doprawić solą. Warzywa i rybę wyło- żyć na talerze. Można posypać podprażonym sezamem i podawać z ryżem basmati POLA atlantycki Tuszka śledziowa polędwica CELI 100 g 100 g Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 4; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 e Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 21z dnia 23.05.2024. Oferta ważna od 23.05.2024 do 28.05.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. 300 062
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy