Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Kaufland - Boże Narodzenie - Ważna od 20.12 do 27.12 - Strona nr 2

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Kaufland 20.12.2023 - 27.12.2023
Reklama


Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

ŁOSOŚ NA SAŁATCE OGÓRKOWEJ 'O Składniki na 4 porcje — | duży ogórek zielony — 100 g ogórków konserwowych — | pęczek szczypiorku —2 dymki —3 łyżki czerwonego octu winnego — świeżo zmielony pieprz = sól = | szczypta cukru —ó łyżek oleju —4 dzwonka z łososia — zielenina do przybrania 10 Przygotowanie Ogórka zielonego obrać i pokroić w cien- kie plasterki. Ogórki konserwowe również pokroić w cienkie plasterki. Szczypiorek opłukać, osuszyć i posiekać. Białą część dymki oczyścić, umyć i bardzo drobno pokroić. Przygotowane składniki ułożyć na talerzach. Wymieszać ocet z solą, pie- przem, cukrem i 3 łyżkami oleju. Trochę zostawić, resztą skropić ogórki. Dzwon- ka łososia opłukać i osuszyć. Pozostały olej rozgrzać, smażyć łososia przez 3-4 minuty z każdej strony. Doprawić solą i pieprzem. Usmażone dzwonka łoso- I sia ułożyć na ogórkach, polać pozostałą Pikling M marynatą i podawać przybrane np. rze- wędzony i żuchą i kolendrą LUC: o P u RYBY Z TEJ ULOTKI DOSTĘPNE SĄ NA STOISKU Z OBSŁUGĄ ZE) Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 e Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 51 z dnia 20.12.2023. Oferta ważna od 20.12.2023 do 27.12.2023, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. GTI wącezBE w Vs NEJEEJ ŚO* G Pay

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
 
ŁOSOŚ NA SAŁATCE OGÓRKOWEJ 'O Składniki na 4 porcje — | duży ogórek zielony — 100 g ogórków konserwowych — | pęczek szczypiorku —2 dymki —3 łyżki czerwonego octu winnego — świeżo zmielony pieprz = sól = | szczypta cukru —ó łyżek oleju —4 dzwonka z łososia — zielenina do przybrania 10 Przygotowanie Ogórka zielonego obrać i pokroić w cien- kie plasterki. Ogórki konserwowe również pokroić w cienkie plasterki. Szczypiorek opłukać, osuszyć i posiekać. Białą część dymki oczyścić, umyć i bardzo drobno pokroić. Przygotowane składniki ułożyć na talerzach. Wymieszać ocet z solą, pie- przem, cukrem i 3 łyżkami oleju. Trochę zostawić, resztą skropić ogórki. Dzwon- ka łososia opłukać i osuszyć. Pozostały olej rozgrzać, smażyć łososia przez 3-4 minuty z każdej strony. Doprawić solą i pieprzem. Usmażone dzwonka łoso- I sia ułożyć na ogórkach, polać pozostałą Pikling M marynatą i podawać przybrane np. rze- wędzony i żuchą i kolendrą LUC: o P u RYBY Z TEJ ULOTKI DOSTĘPNE SĄ NA STOISKU Z OBSŁUGĄ ZE) Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 e Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 51 z dnia 20.12.2023. Oferta ważna od 20.12.2023 do 27.12.2023, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. GTI wącezBE w Vs NEJEEJ ŚO* G Pay
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy