Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 07.06 do 14.06 - Strona nr 2

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Kaufland 07.06.2023 - 14.06.2023
Reklama


Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

Składniki na 4 porcje O — 400 g filetów z dorsza — 500 g mrożonego szpinaku w liściach - 2 cebule — 1 torebka zupy ziemniaczano- -porowej w proszku - 200 ml mleka — 150 g twarożku — 1 łyżka posiekanych ziół (np. pietruszka, szczypiorek) — 50 g bułki tartej — sól, pieprz - 1łyżeczka startej skórki z cytryny Halibut tusza MI Przygotowanie Filety z dorsza umyć i osuszyć, szpinak roz- mrozić. Piekarnik rozgrzać do 185*C (z ter- moobiegiem). Cebule obrać, przekroić na pół i pokroić w cienkie paski. Zupę ziemniaczano- -porową wymieszać z mlekiem. Twarożek wy- mieszać z ziołami i bułką tartą, doprawić solą, pieprzem i startą skórką z cytryny. Szpinak osączyć, wymieszać z cebulą, włożyć do for- my do zapiekania (20 x 30 cm) i zalać sosem ziemniaczano-porowym. Filety doprawić solą i pieprzem, posmarować masą twarożkową i ułożyć na szpinaku. Całość piec przez ok 25-30 minut na złoty kolor. Zapiekankę po- dawać ze świeżą bagietką lub ryżem. Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 e Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Kaufland Gazeta dla Klienta — dodatek do numeru 23 z dnia 7.06.2023. Oferta ważna od 7.06.2023 do 14.06.2023, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. Dorsz atlantycki filet ze skórą LULE:] tylko IE ŁA Czas x -<NA <= Ę <K STOISKO Z OBSŁUGĄ

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
 
Składniki na 4 porcje O — 400 g filetów z dorsza — 500 g mrożonego szpinaku w liściach - 2 cebule — 1 torebka zupy ziemniaczano- -porowej w proszku - 200 ml mleka — 150 g twarożku — 1 łyżka posiekanych ziół (np. pietruszka, szczypiorek) — 50 g bułki tartej — sól, pieprz - 1łyżeczka startej skórki z cytryny Halibut tusza MI Przygotowanie Filety z dorsza umyć i osuszyć, szpinak roz- mrozić. Piekarnik rozgrzać do 185*C (z ter- moobiegiem). Cebule obrać, przekroić na pół i pokroić w cienkie paski. Zupę ziemniaczano- -porową wymieszać z mlekiem. Twarożek wy- mieszać z ziołami i bułką tartą, doprawić solą, pieprzem i startą skórką z cytryny. Szpinak osączyć, wymieszać z cebulą, włożyć do for- my do zapiekania (20 x 30 cm) i zalać sosem ziemniaczano-porowym. Filety doprawić solą i pieprzem, posmarować masą twarożkową i ułożyć na szpinaku. Całość piec przez ok 25-30 minut na złoty kolor. Zapiekankę po- dawać ze świeżą bagietką lub ryżem. Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 e Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Kaufland Gazeta dla Klienta — dodatek do numeru 23 z dnia 7.06.2023. Oferta ważna od 7.06.2023 do 14.06.2023, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów. Dorsz atlantycki filet ze skórą LULE:] tylko IE ŁA Czas x -<NA <= Ę <K STOISKO Z OBSŁUGĄ
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy