Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 27.03 do 03.04 - Strona nr 2

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Kaufland 27.03.2024 - 03.04.2024
Reklama


Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

ŁOSOŚ Z DIPEM Z AWOKĄDO A 4 EEC GLS AI filet ze skórą r E) LU | (©) Składniki na 4 porcje — 1 dojrzałe awokado — sok z limonki — 150 g jogurtu naturalnego — 1 łyżeczka posiekanego szczypiorku — sól, pieprz — 5 pomidorów — 1 mała szalotka = pół pęczka bazylii — 5 łyżek oleju rzepakowego — 1 łyżka octu balsamicznego = cukier -4 filety z łososia (po ok. 125 g) —1-2łyżki mąki —4 kromki chleba pełnoziarnistego 10 Przygotowanie Awokado przepołowić, usunąć pestkę, miąższ wyjąć, roz- gnieść widelcem i skropić sokiem z limonki. Jogurt wy- mieszać ze szczypiorkiem, dodać awokado, dip doprawić solą i pieprzem. Pomidory umyć i pokroić w kostkę. Szalot- kę obrać i posiekać. Bazylię umyć, oderwać listki i zmik- sować razem z kostkami szalotki, 3 łyżkami oleju i octem Sos doprawić solą, pieprzem i cukrem, wymieszać z po- midorami. Filety z łososia umyć, osuszyć, skropić sokiem z limonki, posolić i obtoczyć w mące. Resztę oleju roz- grzać i usmażyć filety z obu stron (5-10 min). Filety wyło- żyć na talerze z dipem i sałatką z pomidorów. Podawać z chlebem pełnoziarnistym. Halibut EL] 100 g Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 13 z dnia 27.03.2024. Oferta ważna od 27.03.2024 do 3.04.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów.

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
 
ŁOSOŚ Z DIPEM Z AWOKĄDO A 4 EEC GLS AI filet ze skórą r E) LU | (©) Składniki na 4 porcje — 1 dojrzałe awokado — sok z limonki — 150 g jogurtu naturalnego — 1 łyżeczka posiekanego szczypiorku — sól, pieprz — 5 pomidorów — 1 mała szalotka = pół pęczka bazylii — 5 łyżek oleju rzepakowego — 1 łyżka octu balsamicznego = cukier -4 filety z łososia (po ok. 125 g) —1-2łyżki mąki —4 kromki chleba pełnoziarnistego 10 Przygotowanie Awokado przepołowić, usunąć pestkę, miąższ wyjąć, roz- gnieść widelcem i skropić sokiem z limonki. Jogurt wy- mieszać ze szczypiorkiem, dodać awokado, dip doprawić solą i pieprzem. Pomidory umyć i pokroić w kostkę. Szalot- kę obrać i posiekać. Bazylię umyć, oderwać listki i zmik- sować razem z kostkami szalotki, 3 łyżkami oleju i octem Sos doprawić solą, pieprzem i cukrem, wymieszać z po- midorami. Filety z łososia umyć, osuszyć, skropić sokiem z limonki, posolić i obtoczyć w mące. Resztę oleju roz- grzać i usmażyć filety z obu stron (5-10 min). Filety wyło- żyć na talerze z dipem i sałatką z pomidorów. Podawać z chlebem pełnoziarnistym. Halibut EL] 100 g Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 13 z dnia 27.03.2024. Oferta ważna od 27.03.2024 do 3.04.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy