Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lewiatan - Ważna od 29.09 do 05.10 - Strona nr 5

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Lewiatan 29.09.2022 - 05.10.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

E > ŻUREK ć:* 500 czO: 4 h >= "ycie (© Herbata Loyd Zupa Winiary owocowa o smaku maliny i truskawki, Kawa mielona Fort żurek 49 g, ekspresowy barszcz czerwony 60 g jeżyny i jagody 20 Tbx 2 g 500 g + 50g gratis 28.17-34,48 zł/1 kg 12,25 zł/1kg 27.25 zł/1kg SZA 4 Sos gula: 5 wig weż W 10) CH: auikóne „a 2 cebule 2 ząbki czosnku 180 g śmietany 18% A 1 łyżka mąki wrocławskiej. |ewiatap 1 łyżeczka papryki słodkiej Lewiatan koncentrat pomidorowy Lewiatan F olej uniwersalny Lewiatan / j sól Lewiatan 7 pieprz mielony Lewiatan pieprz ziarnisty Lewiatan ziele angielskie Lewiatan natka pietruszki do przystroji Placki: ; * 1kgziemniaków 1 jajko u 5 2 łyżki mąki wrocławskiej Lewiatan © >+ 1 cebula sól Lewiatan pieprz mielony Lewiatan olej uniwersalny Lewiatan z JAK TO ZROBIĆ. . zeskanuj kod: MAREA GOWO 065 Gulasz: 1 Mięso pokrój w kostkę. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Dopraw solą, słodką papryką i pieprzem. Następnie obtocz przyprawione mięso w mące. W garnku rozgrzej olej. Obsmaż mięso. Następnie zalej wodą, dodaj ziele angielskie, 4 ziarenka pieprzu i podgotuj. Paprykę pokrój w kostkę. Cebule drobno posiekaj. Podsmaż warzywa na patelni, a następnie dodaj do mięsa. Dodaj koncentrat pomidorowy i zamieszaj. Zmniejsz ogień i duś przez około 40 minut. Na koniec dodaj mąkę zmieszaną z wodą i zagęść gulasz. z a Placki ziemniaczane: Ziemniaki zetrzyj na tarce. Odsącz nadmiar wody. Do masy ziemniaczanej dodaj pokrojoną cebulę. Dodaj jajko i mąkę. Dopraw solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj. Na patelni rozgrzej olej. $maż placki z obu stron na złoty kolor. Ciepłe placki polej sosem gulaszowym, złóż na pół. Podawaj a śmietany i udekoruj natką pietruszki.

Najnowsze gazetki

Reklama
E > ŻUREK ć:* 500 czO: 4 h >= "ycie (© Herbata Loyd Zupa Winiary owocowa o smaku maliny i truskawki, Kawa mielona Fort żurek 49 g, ekspresowy barszcz czerwony 60 g jeżyny i jagody 20 Tbx 2 g 500 g + 50g gratis 28.17-34,48 zł/1 kg 12,25 zł/1kg 27.25 zł/1kg SZA 4 Sos gula: 5 wig weż W 10) CH: auikóne „a 2 cebule 2 ząbki czosnku 180 g śmietany 18% A 1 łyżka mąki wrocławskiej. |ewiatap 1 łyżeczka papryki słodkiej Lewiatan koncentrat pomidorowy Lewiatan F olej uniwersalny Lewiatan / j sól Lewiatan 7 pieprz mielony Lewiatan pieprz ziarnisty Lewiatan ziele angielskie Lewiatan natka pietruszki do przystroji Placki: ; * 1kgziemniaków 1 jajko u 5 2 łyżki mąki wrocławskiej Lewiatan © >+ 1 cebula sól Lewiatan pieprz mielony Lewiatan olej uniwersalny Lewiatan z JAK TO ZROBIĆ. . zeskanuj kod: MAREA GOWO 065 Gulasz: 1 Mięso pokrój w kostkę. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Dopraw solą, słodką papryką i pieprzem. Następnie obtocz przyprawione mięso w mące. W garnku rozgrzej olej. Obsmaż mięso. Następnie zalej wodą, dodaj ziele angielskie, 4 ziarenka pieprzu i podgotuj. Paprykę pokrój w kostkę. Cebule drobno posiekaj. Podsmaż warzywa na patelni, a następnie dodaj do mięsa. Dodaj koncentrat pomidorowy i zamieszaj. Zmniejsz ogień i duś przez około 40 minut. Na koniec dodaj mąkę zmieszaną z wodą i zagęść gulasz. z a Placki ziemniaczane: Ziemniaki zetrzyj na tarce. Odsącz nadmiar wody. Do masy ziemniaczanej dodaj pokrojoną cebulę. Dodaj jajko i mąkę. Dopraw solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj. Na patelni rozgrzej olej. $maż placki z obu stron na złoty kolor. Ciepłe placki polej sosem gulaszowym, złóż na pół. Podawaj a śmietany i udekoruj natką pietruszki.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy