Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 7

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 06.03 do 09.04 - Strona nr 9

Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: —, KROK 1: PODPIEKAMY BAGIETKĘ Bagietkę przekrawamy na pół w poprzek i wzdłuż. Następnie smarujemy ją masłem, przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i podpiekamy przez j ok. 10 minut, aż będzie chrupiąca. Gotową bagietkę ah smarujemy pesto i kroimy na mniejsze kawałki. KROK 2: PODAJEMY PRZEKĄSKI Rzodkiewki dokładnie myjemy i kroimy w ćwiartki. Cheddar kroimy w kostkę i wykładamy na talerz razem z nadziewanym serem brie, salami, plastrami proscuitto, korniszonami, rzodkiewkami i marynowanymi sercami karczochów. Całość dekorujemy liśćmi bazylii i podajemy z grzankami z pesto. * % Dpt | sg m 33003 WAL wa, ser SA brie RSE salami o PRZYGOTUJ: piekarnik rozgrzany do temperatury 200?C blachę papier do pieczenia 24 duży ozdobny talerz lub deskę ż ++++ [2] KUGHNALDLAPI SPIS e| 9 PRZEPISÓW

Najnowsze gazetki

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: —, KROK 1: PODPIEKAMY BAGIETKĘ Bagietkę przekrawamy na pół w poprzek i wzdłuż. Następnie smarujemy ją masłem, przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i podpiekamy przez j ok. 10 minut, aż będzie chrupiąca. Gotową bagietkę ah smarujemy pesto i kroimy na mniejsze kawałki. KROK 2: PODAJEMY PRZEKĄSKI Rzodkiewki dokładnie myjemy i kroimy w ćwiartki. Cheddar kroimy w kostkę i wykładamy na talerz razem z nadziewanym serem brie, salami, plastrami proscuitto, korniszonami, rzodkiewkami i marynowanymi sercami karczochów. Całość dekorujemy liśćmi bazylii i podajemy z grzankami z pesto. * % Dpt | sg m 33003 WAL wa, ser SA brie RSE salami o PRZYGOTUJ: piekarnik rozgrzany do temperatury 200?C blachę papier do pieczenia 24 duży ozdobny talerz lub deskę ż ++++ [2] KUGHNALDLAPI SPIS e| 9 PRZEPISÓW
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Castorama Gazetka 2 kwi, 2025 - 21 kwi, 2025
Castorama Gazetka
2 kwi, 2025 - 21 kwi, 2025
Gazetka Biedronka - Tani weekend 04.04 - Gazetka - Biedronka.pl 4 kwi, 2025 - 11 kwi, 2025
Biedronka - Tani weekend 04.04 - Gazetka - Biedronka.pl
4 kwi, 2025 - 11 kwi, 2025
Gazetka Biedronka - Biedronka Home 30.03 - Gazetka - Biedronka.pl 30 mar, 2025 - 4 maj, 2025
Biedronka - Biedronka Home 30.03 - Gazetka - Biedronka.pl
30 mar, 2025 - 4 maj, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 9 kwi, 2025 - 13 kwi, 2025
Aldi - Aldi
9 kwi, 2025 - 13 kwi, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy