Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 24.07 do 29.07 - Strona nr 11

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

RATATOULLLE /rararu1/ 3 beiem pleśniowym ŁATWY U 5 0:50 KINGA POZIOM LICZBA CZAS PARUZEL TRUDNOŚCI PORCJI PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI: SOS . oliwa — 2 łyżki cebula — 1 szt. ząbki czosnku — 2 szt. zioła prowansalskie — 2 łyżeczki pomidory krojone w puszce — 400 g ocet balsamiczny — 1 łyżeczka czerwona papryka — 1 szt. sól — 1 szczypta pieprz — 1 szczypta RATATOUILLE pomidory — 3 szt. „AR cukinie — 2 szt. żółta cukinia — 0,5 szt. bakłażany — 2 szt. ser la brique — 150 g PRZYGOTUJ: . - blender ręczny . _ żeliwną patelnię lub okrągłe naczynie żaroodporne dek . _ piekarnik rozgrzany do temp. 220?C la d3nique

Najnowsze gazetki

Reklama
RATATOULLLE /rararu1/ 3 beiem pleśniowym ŁATWY U 5 0:50 KINGA POZIOM LICZBA CZAS PARUZEL TRUDNOŚCI PORCJI PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI: SOS . oliwa — 2 łyżki cebula — 1 szt. ząbki czosnku — 2 szt. zioła prowansalskie — 2 łyżeczki pomidory krojone w puszce — 400 g ocet balsamiczny — 1 łyżeczka czerwona papryka — 1 szt. sól — 1 szczypta pieprz — 1 szczypta RATATOUILLE pomidory — 3 szt. „AR cukinie — 2 szt. żółta cukinia — 0,5 szt. bakłażany — 2 szt. ser la brique — 150 g PRZYGOTUJ: . - blender ręczny . _ żeliwną patelnię lub okrągłe naczynie żaroodporne dek . _ piekarnik rozgrzany do temp. 220?C la d3nique
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy