Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 24.07 do 29.07 - Strona nr 7

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

CROISSANTY /KRUASANTY/ 3 Udókaukami i keiem. bie /bki/ ŁATWY U 2 0:10 Ze POZIOM LICZBA CZAS PARUZEL TRUDNOŚCI PORCJI PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI: . croissanty — 2 szt. » _ truskawki — 4 szt. / 3 RZ) 22 . serbrie — 80g Ty ak ». szpinak — 1 garść = c” . _ krem balsamiczny — 1 łyżeczka a . masło —1 łyżka SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI Ser i truskawki kroimy w plastry. KROK 2: KOMPONUJEMY KANAPKI Croissanty przekrawamy na pół i dolne połówki smarujemy masłem. Następnie wykładamy na nie szpinak, ser i truskawki. Tak przygotowane rogaliki skrapiamy kremem balsamicznym i przykrywamy górnymi połówkami croissantów. KUGHNIALIDLAPL FRZeprsów 7

Najnowsze gazetki

Reklama
CROISSANTY /KRUASANTY/ 3 Udókaukami i keiem. bie /bki/ ŁATWY U 2 0:10 Ze POZIOM LICZBA CZAS PARUZEL TRUDNOŚCI PORCJI PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI: . croissanty — 2 szt. » _ truskawki — 4 szt. / 3 RZ) 22 . serbrie — 80g Ty ak ». szpinak — 1 garść = c” . _ krem balsamiczny — 1 łyżeczka a . masło —1 łyżka SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI Ser i truskawki kroimy w plastry. KROK 2: KOMPONUJEMY KANAPKI Croissanty przekrawamy na pół i dolne połówki smarujemy masłem. Następnie wykładamy na nie szpinak, ser i truskawki. Tak przygotowane rogaliki skrapiamy kremem balsamicznym i przykrywamy górnymi połówkami croissantów. KUGHNIALIDLAPL FRZeprsów 7
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy