Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 29.08 do 31.08 - Strona nr 36

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Lidl 29.08.2022 - 31.08.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

Od poniedziałku, 29.08 / Tydzień w stylu - sMAKUJE prowansalskim! ŚWIAT pogga. 7 NR a” Hgancką” i wykwintna to synonimy kuchni 2 OE Zm SETU francuskiej! Kuchnia w stylu prowansalskim s pROV ENCĘ R łączy w sobie dobrze znane nam elementy A ZSME 5 | francuskich specjalności, ale ma też swój własny, GG | niepowtarzalny charakter. aK Prowansja, czyli południe Francji, znana jest z lekkich i aromatycznych dań. Prowansalska kuchnia jest pyszna dzięki świeżym i dorodnym warzywom i owocom dojrzewającym w pełnym 42 słońcu oraz ziołom, które porastają wzgórza tego „s regionu. z SAĘ RZE PĘZ Y” 115 Bouchons hz e Chevre TARTA Z CUKINIĄ I KOZIM SEREM %kiw% | 6 Sporcji | © 40 min | „2D)S)S)S7>S>—- © ciasto francuskie - 5009 | Po przepis SUPERCENA Serkozi - kinią © olej kokosowy — 2 łyżki na tartę z cul > ska ="5Ói9 i kożim serem Ponchone de Chevre 9/1 opak. E dojrzała szynka Bouchons to tradycyjny ser kozi wytwarzany - 8 plastrów w południowo-zachodniej Francji. Nazwa sera © suszone pomidory wywodzi się z języka francuskiego i pochodzi - 10 szt. od jego kształtu, który przypomina korek. Ser ma cienką, jadalną skórkę oraz typowy smak koziego sera, który można wzmocnić przez połączenie go z winem. 100 g=11,10 EI czosnek - 2 ząbki EJ pomidorki koktajlowe -10 szt. © jajo - 1 szt i [I mleko =, cukinia — 1 szt. R 35/22 Artykuły prezenoant w DRyjłć reklamowym znajdują się w | lub do wyczerpania zapasów. SG TPR acji. Sprzedaż artykułów tylk

Najnowsze gazetki

Reklama
Od poniedziałku, 29.08 / Tydzień w stylu - sMAKUJE prowansalskim! ŚWIAT pogga. 7 NR a” Hgancką” i wykwintna to synonimy kuchni 2 OE Zm SETU francuskiej! Kuchnia w stylu prowansalskim s pROV ENCĘ R łączy w sobie dobrze znane nam elementy A ZSME 5 | francuskich specjalności, ale ma też swój własny, GG | niepowtarzalny charakter. aK Prowansja, czyli południe Francji, znana jest z lekkich i aromatycznych dań. Prowansalska kuchnia jest pyszna dzięki świeżym i dorodnym warzywom i owocom dojrzewającym w pełnym 42 słońcu oraz ziołom, które porastają wzgórza tego „s regionu. z SAĘ RZE PĘZ Y” 115 Bouchons hz e Chevre TARTA Z CUKINIĄ I KOZIM SEREM %kiw% | 6 Sporcji | © 40 min | „2D)S)S)S7>S>—- © ciasto francuskie - 5009 | Po przepis SUPERCENA Serkozi - kinią © olej kokosowy — 2 łyżki na tartę z cul > ska ="5Ói9 i kożim serem Ponchone de Chevre 9/1 opak. E dojrzała szynka Bouchons to tradycyjny ser kozi wytwarzany - 8 plastrów w południowo-zachodniej Francji. Nazwa sera © suszone pomidory wywodzi się z języka francuskiego i pochodzi - 10 szt. od jego kształtu, który przypomina korek. Ser ma cienką, jadalną skórkę oraz typowy smak koziego sera, który można wzmocnić przez połączenie go z winem. 100 g=11,10 EI czosnek - 2 ząbki EJ pomidorki koktajlowe -10 szt. © jajo - 1 szt i [I mleko =, cukinia — 1 szt. R 35/22 Artykuły prezenoant w DRyjłć reklamowym znajdują się w | lub do wyczerpania zapasów. SG TPR acji. Sprzedaż artykułów tylk
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy