Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 6

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 19.06 do 25.06 - Strona nr 5

Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: SMAŻYMY KROMKI CHLEBA Pieczywo tostowe smarujemy z jednej strony masłem i podsmażamy na suchej patelni. Każdą kromkę smażymy z obu stron na złoty kolor, zaczynając od strony posmarowanej masłem. NI KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY POMIDOR I AWOKADO Pomidor i awokado kroimy w dość grube plastry. Następnie doprawiamy je do smaku solą i pieprzem. KROK 3: SMAŻYMY BOCZEK Na średnim ogniu rozgrzewamy suchą patelnię. Smażymy na niej boczek, tak aby nabrał złotego koloru i stał się chrupki. KROK 4: PRZYGOTOWUJEMY SOS MAJONEZOWY Czosnek i pietruszkę bardzo drobno siekamy. W misce łączymy je z majonezem, musztardą i sokiem z cytryny. Gotowy sos doprawiamy do smaku solą i pieprzem. KROK 5: SKŁADAMY KANAPKI Każdą z kromek chleba smarujemy sosem majonezowym. Na dwie z nich nakładamy sałatę oraz plastry pomidora, bekonu i awokado. Tak przygotowane kanapki przykrywamy pozostałymi dwiema kromkami chleba. UGT BACK BACON SPIS Ę PRZEPISÓW EEEE EE EE EE nA

Najnowsze gazetki

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: SMAŻYMY KROMKI CHLEBA Pieczywo tostowe smarujemy z jednej strony masłem i podsmażamy na suchej patelni. Każdą kromkę smażymy z obu stron na złoty kolor, zaczynając od strony posmarowanej masłem. NI KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY POMIDOR I AWOKADO Pomidor i awokado kroimy w dość grube plastry. Następnie doprawiamy je do smaku solą i pieprzem. KROK 3: SMAŻYMY BOCZEK Na średnim ogniu rozgrzewamy suchą patelnię. Smażymy na niej boczek, tak aby nabrał złotego koloru i stał się chrupki. KROK 4: PRZYGOTOWUJEMY SOS MAJONEZOWY Czosnek i pietruszkę bardzo drobno siekamy. W misce łączymy je z majonezem, musztardą i sokiem z cytryny. Gotowy sos doprawiamy do smaku solą i pieprzem. KROK 5: SKŁADAMY KANAPKI Każdą z kromek chleba smarujemy sosem majonezowym. Na dwie z nich nakładamy sałatę oraz plastry pomidora, bekonu i awokado. Tak przygotowane kanapki przykrywamy pozostałymi dwiema kromkami chleba. UGT BACK BACON SPIS Ę PRZEPISÓW EEEE EE EE EE nA
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Netto - Netto 7 kwi, 2025 - 13 kwi, 2025
Netto - Netto
7 kwi, 2025 - 13 kwi, 2025
Gazetka Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA KWIECIEŃ 7 kwi, 2025 - 4 maj, 2025
Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA KWIECIEŃ
7 kwi, 2025 - 4 maj, 2025
Gazetka Biedronka - Biedronka Home 30.03 - Gazetka - Biedronka.pl 30 mar, 2025 - 4 maj, 2025
Biedronka - Biedronka Home 30.03 - Gazetka - Biedronka.pl
30 mar, 2025 - 4 maj, 2025
Gazetka DINO - Marketdino 2 kwi, 2025 - 8 kwi, 2025
DINO - Marketdino
2 kwi, 2025 - 8 kwi, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy