Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 22.05 do 27.05 - Strona nr 21

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama


Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: GOTUJEMY KASZĘ PĘCZAK Kaszę pęczak gotujemy w lekko osolonej wodzie według instrukcji dostępnych na opakowaniu. Odcedzamy na sicie. KROK 2: GOTUJEMY FASOLKĘ SZPARAGOWĄ Fasolkę szparagową gotujemy w osolonej wodzie ok. 10 minut. KROK 3: SKŁADAMY I PIECZEMY ZAPIEKANKĘ Dno naczynia żaroodpornego (lub garnka żeliwnego) smarujemy oliwą z oliwek. Do naczynia przekładamy ugotowaną kaszę, a następnie ugotowaną fasolkę szparagową oraz cukinię i por pokrojone w talarki. Całość skrapiamy oliwą z oliwek i sosem sojowym. Na wierzch zapiekanki kruszymy ser feta. 3 Zapiekankę pieczemy ok. 20 minut 4 „e W piekarniku rozgrzanym p do temperatury 180?C. KROK 4: PODAJEMY ZAPIEKANKĘ Gotową zapiekankę posypujemy z wierzchu orzeszkami ziemnymi. s] KUGHNIALIDLA.PL PRZEPISÓW | 21

Najnowsze gazetki

Reklama
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: GOTUJEMY KASZĘ PĘCZAK Kaszę pęczak gotujemy w lekko osolonej wodzie według instrukcji dostępnych na opakowaniu. Odcedzamy na sicie. KROK 2: GOTUJEMY FASOLKĘ SZPARAGOWĄ Fasolkę szparagową gotujemy w osolonej wodzie ok. 10 minut. KROK 3: SKŁADAMY I PIECZEMY ZAPIEKANKĘ Dno naczynia żaroodpornego (lub garnka żeliwnego) smarujemy oliwą z oliwek. Do naczynia przekładamy ugotowaną kaszę, a następnie ugotowaną fasolkę szparagową oraz cukinię i por pokrojone w talarki. Całość skrapiamy oliwą z oliwek i sosem sojowym. Na wierzch zapiekanki kruszymy ser feta. 3 Zapiekankę pieczemy ok. 20 minut 4 „e W piekarniku rozgrzanym p do temperatury 180?C. KROK 4: PODAJEMY ZAPIEKANKĘ Gotową zapiekankę posypujemy z wierzchu orzeszkami ziemnymi. s] KUGHNIALIDLA.PL PRZEPISÓW | 21
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy