Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 17

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

1 porcja Filet z perlizki 200g Brukiew 100.5 Dynia 1005 Boczniaki mikłajkowe METRO Chef 100 Kapusta włoska 200 5 Pigwa krjona, mrożona METRO Chef50.g Cebula szaltka 105 wii biale wyteawne 100 mi Cukier zeinowy METRO Chef 10.5 Czosnek METRO Chef ząbki Masło ARO 405 Olej ARO 10 ml Tiamianek METRO Chef 4 gałązki Sól, piprz dyniowym i Peiczkę oczyścić, przyprawić obsmażyć na mal z gałązką tymianku i pokojonym w paski czosnkiem. Przełożyć d 1 pie pzez 10 mi. wzgrzancgo do 160C piekarnika Dynię załotkę oczyścić, pokaoć w grubą kostkę, podomażyć na oleju d kabewii nu. Gdy warzywa zmiękną, przełoży je do wysokiego pojemika 1 zblendować na gładkie pure Kapustę pokzoić a ćwiartki, a boczniaki wzdłuż na pół i naciąć je w krę od płaskiej stony. Obemażyć na rozgrzanym i pieprzem. u z obu stron przyprawić solą Pięwę skamielizować z cukrem trzcinowym, zalać winem dodać ti ymianku i gotować przez ok. 2 min. Gotową periczkę p zwać z pie brukyiowo -dyniowym, stażóną kupi boczniakami i pięwą

Najnowsze gazetki

Reklama
1 porcja Filet z perlizki 200g Brukiew 100.5 Dynia 1005 Boczniaki mikłajkowe METRO Chef 100 Kapusta włoska 200 5 Pigwa krjona, mrożona METRO Chef50.g Cebula szaltka 105 wii biale wyteawne 100 mi Cukier zeinowy METRO Chef 10.5 Czosnek METRO Chef ząbki Masło ARO 405 Olej ARO 10 ml Tiamianek METRO Chef 4 gałązki Sól, piprz dyniowym i Peiczkę oczyścić, przyprawić obsmażyć na mal z gałązką tymianku i pokojonym w paski czosnkiem. Przełożyć d 1 pie pzez 10 mi. wzgrzancgo do 160C piekarnika Dynię załotkę oczyścić, pokaoć w grubą kostkę, podomażyć na oleju d kabewii nu. Gdy warzywa zmiękną, przełoży je do wysokiego pojemika 1 zblendować na gładkie pure Kapustę pokzoić a ćwiartki, a boczniaki wzdłuż na pół i naciąć je w krę od płaskiej stony. Obemażyć na rozgrzanym i pieprzem. u z obu stron przyprawić solą Pięwę skamielizować z cukrem trzcinowym, zalać winem dodać ti ymianku i gotować przez ok. 2 min. Gotową periczkę p zwać z pie brukyiowo -dyniowym, stażóną kupi boczniakami i pięwą
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy