Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 32

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

ab 1 porcja Składniki: Ciasto Mąka ARO 150g Jajko rozm.L 1 sa Olej rzepakowy 15 ml Woda gazowana 60 ml Sól2g Farsz Filet z sandacza 150g Por705 Nauka pieruszki 10 Balka tarta 15. Gałka muszkatołowa 1 g Masło ARO 505 Sól pieprz Paene mase z cytryną ikeparami Masło ARO 150g Cymna 1 sn. Kapary METRO Chef30 g Pierogi z sandaczem i porem oraz palone masło z cytryną Sposób przygotowania: Mk ynie ąda kj wożą Wyb jadac sma opi ściereczką odstawić na 30 min PE WA RE, drobno pokrojonego pora. Pietruszkę posiekać. W misce poączyć rybę pora, pizrsakę i bułkę tartą. Doprawić solą pieprzem ons gałką. Ciasto rozwałkować, wyciąć z niego kółka, nałożyć fre lepi pierogi. Maso pokrość w kostkę i podgrzać na średnim ogniu aż się speni. pary osekać,Skóckę z cyarymy zetrzeć na ace o drobnych oczkach, dodać do masła 1 podgrzać na wolnym ogni prez 1 min. Dodać posiekane kapary Gotowa pierogi w osolonej wodze przez $min. Podawać polane masłem srrynowo-kaparowym.

Najnowsze gazetki

Reklama
ab 1 porcja Składniki: Ciasto Mąka ARO 150g Jajko rozm.L 1 sa Olej rzepakowy 15 ml Woda gazowana 60 ml Sól2g Farsz Filet z sandacza 150g Por705 Nauka pieruszki 10 Balka tarta 15. Gałka muszkatołowa 1 g Masło ARO 505 Sól pieprz Paene mase z cytryną ikeparami Masło ARO 150g Cymna 1 sn. Kapary METRO Chef30 g Pierogi z sandaczem i porem oraz palone masło z cytryną Sposób przygotowania: Mk ynie ąda kj wożą Wyb jadac sma opi ściereczką odstawić na 30 min PE WA RE, drobno pokrojonego pora. Pietruszkę posiekać. W misce poączyć rybę pora, pizrsakę i bułkę tartą. Doprawić solą pieprzem ons gałką. Ciasto rozwałkować, wyciąć z niego kółka, nałożyć fre lepi pierogi. Maso pokrość w kostkę i podgrzać na średnim ogniu aż się speni. pary osekać,Skóckę z cyarymy zetrzeć na ace o drobnych oczkach, dodać do masła 1 podgrzać na wolnym ogni prez 1 min. Dodać posiekane kapary Gotowa pierogi w osolonej wodze przez $min. Podawać polane masłem srrynowo-kaparowym.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy