Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 09.10 do 23.10 - Strona nr 26

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 09.10.2023 - 23.10.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

1 porcja Plati Ziemniaki 1505 Dynia piźmowa 150g, Mąka kukurydziana METRO Chef30 5 Mąka pszenna ARO 30 g Jko,rozm. L METRO Chef 1 st Oebula bała 1 sz Czosnek METRO Chef 2 ząbki Koperek METRO Chef20 Galka muszkatoł METRO Chef 1,55 Jarmuż świeży 1005 Poseki dyni 20. Sól, pieprz Olej rzepakowy ARO Ses grzybowy Borowa miężone METRO Chef150; Cabulabała 1 at. Wino bał wytwne 90 mi METRO Chef 150 ml SerRakin 40, Masło ARO 505 Ziemniaki i dynię obrać, z dyni unąć pestki oba skladniki zerze na tace o drobnych oczkach, odcisnąć nadmiac soku. Cebulę i czosnek również zetrzeć na are o drobnych oczkach i wymieszać 2 ziemniakami z dynią Dodać mąkę, jj posiekany koperek przyprawy Nakłada pack łyżką na rozgrzany olej i smażyć po 2-3 mi z każdej strony Jarmuż wypłukać pod zimną wodą rozdrobnić, pozbyć się grubych części i suszyć. Smażyć prez kika sekund na głębokim tłuszcz. Na suchej rozgrzanej patelni ueażyćpeski dymi a ss: gryby rozmrorić i wypłakać. Na maśle podsmażyć cebulę (B= py wk czorku dozą Ewo podzielić togniowo włewać na parelięi cekać aż odparuje Grzyby poktość w pasi smażyć pzez 4 min na średnim ogniu z dodatkiem soi rbiny pieprzu. Wyjąć rozmaryn, powoli dać śmietankę oaz start drobno sc Gotować jeszcze przez 3-4 min. Placki podawać połane sosem, posypane prażonymi pestkami, z chipsem

Najnowsze gazetki

Reklama
1 porcja Plati Ziemniaki 1505 Dynia piźmowa 150g, Mąka kukurydziana METRO Chef30 5 Mąka pszenna ARO 30 g Jko,rozm. L METRO Chef 1 st Oebula bała 1 sz Czosnek METRO Chef 2 ząbki Koperek METRO Chef20 Galka muszkatoł METRO Chef 1,55 Jarmuż świeży 1005 Poseki dyni 20. Sól, pieprz Olej rzepakowy ARO Ses grzybowy Borowa miężone METRO Chef150; Cabulabała 1 at. Wino bał wytwne 90 mi METRO Chef 150 ml SerRakin 40, Masło ARO 505 Ziemniaki i dynię obrać, z dyni unąć pestki oba skladniki zerze na tace o drobnych oczkach, odcisnąć nadmiac soku. Cebulę i czosnek również zetrzeć na are o drobnych oczkach i wymieszać 2 ziemniakami z dynią Dodać mąkę, jj posiekany koperek przyprawy Nakłada pack łyżką na rozgrzany olej i smażyć po 2-3 mi z każdej strony Jarmuż wypłukać pod zimną wodą rozdrobnić, pozbyć się grubych części i suszyć. Smażyć prez kika sekund na głębokim tłuszcz. Na suchej rozgrzanej patelni ueażyćpeski dymi a ss: gryby rozmrorić i wypłakać. Na maśle podsmażyć cebulę (B= py wk czorku dozą Ewo podzielić togniowo włewać na parelięi cekać aż odparuje Grzyby poktość w pasi smażyć pzez 4 min na średnim ogniu z dodatkiem soi rbiny pieprzu. Wyjąć rozmaryn, powoli dać śmietankę oaz start drobno sc Gotować jeszcze przez 3-4 min. Placki podawać połane sosem, posypane prażonymi pestkami, z chipsem
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy