Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 02.09 do 16.09 - Strona nr 11

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

ANTIPASTI ON: Emilia Romania SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE CIASTO: 1. Drożdże mieszamy z letnią wodą i odstawiamy + Mąka pszenna na 10 min, aż się lekko spienią i spiętrzą. typ 550 175g 2. Mąkę przesiewamy do miski, robimy na środku * Woda 80 ml lekkie wgłębienie, dodajemy spienione drożdże, * Drożdże suche 4 g posiekany smalec i sól. Zarabiamy przez ok. 10 min * Smalec 25 g do jednolitej, gładkiej i sprężystej konsystencji. Zawijamy w folię spożywczą i odstawiamy na 10 min, aby odpoczęło. . Następnie lekko oprószamy ciasto mąką, DODATKI: rozwałkowujemy na grubość ok. 3 mm i wycinamy kwadraty 5 x 5 cm. - Paprydnadziewane . W BA OSERI rozgrzewamy do EMP 180?C mix 80 g smalec i smażymy kwadraty przez 4 min, * Ser Grana Padano 30 g aż urosną i się zarumienią. Usmażone gnocchi odsączamy na ręczniku papierowym, podajemy ze speckiem, nadziewanymi papryczkami i startym serem Grana Padano. * Sól morska, szczypta * Smalec 400 g (do smażenia) w * Speck plastry 30 g a GU ITALIA NA TALERZU | 11

Najnowsze gazetki

Reklama
ANTIPASTI ON: Emilia Romania SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE CIASTO: 1. Drożdże mieszamy z letnią wodą i odstawiamy + Mąka pszenna na 10 min, aż się lekko spienią i spiętrzą. typ 550 175g 2. Mąkę przesiewamy do miski, robimy na środku * Woda 80 ml lekkie wgłębienie, dodajemy spienione drożdże, * Drożdże suche 4 g posiekany smalec i sól. Zarabiamy przez ok. 10 min * Smalec 25 g do jednolitej, gładkiej i sprężystej konsystencji. Zawijamy w folię spożywczą i odstawiamy na 10 min, aby odpoczęło. . Następnie lekko oprószamy ciasto mąką, DODATKI: rozwałkowujemy na grubość ok. 3 mm i wycinamy kwadraty 5 x 5 cm. - Paprydnadziewane . W BA OSERI rozgrzewamy do EMP 180?C mix 80 g smalec i smażymy kwadraty przez 4 min, * Ser Grana Padano 30 g aż urosną i się zarumienią. Usmażone gnocchi odsączamy na ręczniku papierowym, podajemy ze speckiem, nadziewanymi papryczkami i startym serem Grana Padano. * Sól morska, szczypta * Smalec 400 g (do smażenia) w * Speck plastry 30 g a GU ITALIA NA TALERZU | 11
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy