Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 02.09 do 16.09 - Strona nr 60

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

z gorczycą jabłkową, chutneyem z bzem i wytrawnym powidłem śliwkowym SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Sok z octem i cukrem zagotowujemy i zalewamy gorczycę. Odsta- wiamy na 12 godz., aby gorczyca zmiękła, i cała masa zgęstniała. 2. Aby przygotować chutney, pokrojoną w brunois szalotkę podsma- żamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy anyż, a po chwili resztę skład- ników. Gotujemy 20 min na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje. 3. Śliwki drylujemy i przekrawamy na połówki. Cebulę kroimy w piór- ka i podsmażamy na oleju. Po kilku chwilach dodajemy śliwki i cukier, całość obsmażamy. Zalewamy winem i gotujemy przez 20 min na wolnym ogniu. SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI 60

Najnowsze gazetki

Reklama
z gorczycą jabłkową, chutneyem z bzem i wytrawnym powidłem śliwkowym SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Sok z octem i cukrem zagotowujemy i zalewamy gorczycę. Odsta- wiamy na 12 godz., aby gorczyca zmiękła, i cała masa zgęstniała. 2. Aby przygotować chutney, pokrojoną w brunois szalotkę podsma- żamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy anyż, a po chwili resztę skład- ników. Gotujemy 20 min na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje. 3. Śliwki drylujemy i przekrawamy na połówki. Cebulę kroimy w piór- ka i podsmażamy na oleju. Po kilku chwilach dodajemy śliwki i cukier, całość obsmażamy. Zalewamy winem i gotujemy przez 20 min na wolnym ogniu. SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI 60
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy