Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 16

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

zapiekane z szalotką i serami SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Na patelni rozgrzewamy olej. Karczochy kroimy na połówki i ob- Ssmażamy, mocno karmelizując od płaskiej strony. Dodajemy tymia- nek i masło. 2. Wnaczyniu ceramicznym na dnie układamy konfiturę z szalotki, ananiej doprawione solą, pieprzem i octem karczochy. Z wierzchu posypujemy pokrojonymi w płatki serami i zapiekamy w piekarniku nagrzanym do 1707C przez 7 min. 3. Przed podaniem skrapiamy oliwą i sokiem z cytryny. Karczochy — serca 4 szt. Ocet winny biały 20 ml Konfitura z szalotki 50 g Olej rzepakowy 20 ml (receptura z przepisu na deskę serów Cytryna 1 szt. str. 58) Oliwa extra vergine 20 ml Ser Vilvi Basilis 40 g Sól SUI EIPPIRO SOG Pieprz świeżo mielony Ser Vilvi Tomator 40 g Tymianek 2 gałązki SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI

Najnowsze gazetki

Reklama
zapiekane z szalotką i serami SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Na patelni rozgrzewamy olej. Karczochy kroimy na połówki i ob- Ssmażamy, mocno karmelizując od płaskiej strony. Dodajemy tymia- nek i masło. 2. Wnaczyniu ceramicznym na dnie układamy konfiturę z szalotki, ananiej doprawione solą, pieprzem i octem karczochy. Z wierzchu posypujemy pokrojonymi w płatki serami i zapiekamy w piekarniku nagrzanym do 1707C przez 7 min. 3. Przed podaniem skrapiamy oliwą i sokiem z cytryny. Karczochy — serca 4 szt. Ocet winny biały 20 ml Konfitura z szalotki 50 g Olej rzepakowy 20 ml (receptura z przepisu na deskę serów Cytryna 1 szt. str. 58) Oliwa extra vergine 20 ml Ser Vilvi Basilis 40 g Sól SUI EIPPIRO SOG Pieprz świeżo mielony Ser Vilvi Tomator 40 g Tymianek 2 gałązki SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy