Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 10

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Miód pitny łączymy z mlekiem i mąką ziemniaczaną. Powoli pod- grzewamny i, przez cały czas mieszając, dodajemy po trochu sery aż powstanie płynna masa bez grudek. 2. Doprawiamy świeżo tartą gałką muszkatołową, solą i pieprzem. 3. Chleb kroimy w grubszą kostkę, którą można opiec lub nie, a jabł- ka w cząstki. 4. Maczamy w delikatnie podgrzewanym przez cały czas serowym fondue. SKŁADNIKI Ser Gruyere 100 g Chleb na grzanki — pół bochen- Ser Manchego 100 g ka Mićd pitny rójniek100g Jabłko granny smith 1 szt. Mąka ziemniaczana 10 g RC Mleko 80 ml Gałka muszkatołowa do smaku Sól i biały pieprz do smaku SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI

Najnowsze gazetki

Reklama
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Miód pitny łączymy z mlekiem i mąką ziemniaczaną. Powoli pod- grzewamny i, przez cały czas mieszając, dodajemy po trochu sery aż powstanie płynna masa bez grudek. 2. Doprawiamy świeżo tartą gałką muszkatołową, solą i pieprzem. 3. Chleb kroimy w grubszą kostkę, którą można opiec lub nie, a jabł- ka w cząstki. 4. Maczamy w delikatnie podgrzewanym przez cały czas serowym fondue. SKŁADNIKI Ser Gruyere 100 g Chleb na grzanki — pół bochen- Ser Manchego 100 g ka Mićd pitny rójniek100g Jabłko granny smith 1 szt. Mąka ziemniaczana 10 g RC Mleko 80 ml Gałka muszkatołowa do smaku Sól i biały pieprz do smaku SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy