Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 27

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

2porje (42) Składniki: Kapusta biala 1 zt =6 dużych lei Ryż ARO 1005 Pietruszka korzeń 50. Topinambur 508 Cebula 100 5 Czosnek METRO Chef ząbki Orzechy włoskie 20 Bulion warzywny 11 Majeranek suszony MC — Lg Rozmarya MC --2 gałązki Oliva z oliwck METRO Chef20ml Sól pieprz młotkowany Se warzytony Marchew 100 g Seler naciowy 50. Boczniaki 80 z Grzyby suszone 40.5 Czosnek 4 ząbki Papryka czerwona 50. Bark 50 g Cebula czerwona 1 szt Ocet riny czerwony 20ml Koncentni pomidorowy 15 g pres 15 ml Sos Worosteskie 5 mi |Blion warzywny 400 ml Li usrowy 1 szt Jałowiec 3 s. Olej kokosowy 30 Sal, piprz Gołąbki z ryżem i warzywami korzennymi oraz wegetariań skim sosem pieczeniowym Sposób przygotowania: Ryż ugotować w osolonej wodzie. Z kapusty wyciąć stożek, oddzielić cie. W dużym gamku zagotować wod. Porcjami blanszować pojedyncze lice. Warzywa na fire obrać i pokzć w drobną kostkę, orzechy uprażyć z solą i drobno posie Na patelni podomażyć cbalę i czosnek, dodać przygotowane warzywa i smażyć 5 min, doprwiając solą pieprzem i majerankiem. Wymieszać orzechami i ryżem. Na dnie garni ułożyć kilka ic kapusty cebulę pokojoną w grub piórka orz W pozostale iście zawija frsz i formujemy goląbi, wkładamy do garnka, zalewamy bulionem warzywnym i dusimy pod przykryciem na średnim ogniu prez 45 min. Przygotować 0: w rondla na oleju kokosowym podemażye i laurowy jałowiec o rondla i podsmażyć przez 4-5 min. Dolać koncentrat pomidorowy oet winy, Woreestershie orsz "Warzywa i grzyby obrać i pokroić w grubszą kostkę, doda espreso. Przez 2 min podlewać blionem lab wod i got przez 30 in. Na koniec przecedzić 4os przez ikoi zredukować ć na małym ogniu

Najnowsze gazetki

Reklama
2porje (42) Składniki: Kapusta biala 1 zt =6 dużych lei Ryż ARO 1005 Pietruszka korzeń 50. Topinambur 508 Cebula 100 5 Czosnek METRO Chef ząbki Orzechy włoskie 20 Bulion warzywny 11 Majeranek suszony MC — Lg Rozmarya MC --2 gałązki Oliva z oliwck METRO Chef20ml Sól pieprz młotkowany Se warzytony Marchew 100 g Seler naciowy 50. Boczniaki 80 z Grzyby suszone 40.5 Czosnek 4 ząbki Papryka czerwona 50. Bark 50 g Cebula czerwona 1 szt Ocet riny czerwony 20ml Koncentni pomidorowy 15 g pres 15 ml Sos Worosteskie 5 mi |Blion warzywny 400 ml Li usrowy 1 szt Jałowiec 3 s. Olej kokosowy 30 Sal, piprz Gołąbki z ryżem i warzywami korzennymi oraz wegetariań skim sosem pieczeniowym Sposób przygotowania: Ryż ugotować w osolonej wodzie. Z kapusty wyciąć stożek, oddzielić cie. W dużym gamku zagotować wod. Porcjami blanszować pojedyncze lice. Warzywa na fire obrać i pokzć w drobną kostkę, orzechy uprażyć z solą i drobno posie Na patelni podomażyć cbalę i czosnek, dodać przygotowane warzywa i smażyć 5 min, doprwiając solą pieprzem i majerankiem. Wymieszać orzechami i ryżem. Na dnie garni ułożyć kilka ic kapusty cebulę pokojoną w grub piórka orz W pozostale iście zawija frsz i formujemy goląbi, wkładamy do garnka, zalewamy bulionem warzywnym i dusimy pod przykryciem na średnim ogniu prez 45 min. Przygotować 0: w rondla na oleju kokosowym podemażye i laurowy jałowiec o rondla i podsmażyć przez 4-5 min. Dolać koncentrat pomidorowy oet winy, Woreestershie orsz "Warzywa i grzyby obrać i pokroić w grubszą kostkę, doda espreso. Przez 2 min podlewać blionem lab wod i got przez 30 in. Na koniec przecedzić 4os przez ikoi zredukować ć na małym ogniu
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy