Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 25

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

Trapizzino SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE CIASTO: 1. Przygotowujemy ciasto i pozostawiamy je w ciepłym miejscu. * MAJODOO Tkg 2. Gdy ciasto wygaruje — zbijamy garę * Woda 700 ml h h „sad j -/Drożdże świeże5g i wstawiamy do lodówki na min. 12 godz. * Oliwa 40 g 3. Po tym czasie wypiekamy na brązowo * Sól 34g grube placki w 250?C - ok. 10-12 min. 4. Z placków wykrawamy prostokątne kawałki, które PULPETY W SOSIE: następnie kroimy na pół po przekątnej. W powstałych * Mieszanka wołowa trójkątnych kawałkach ciasta, na przekątnej, robimy na burgery 500 g nacięcia, tak aby powstały kieszonki na farsz. * Jajko 1 szt. 5. Czosnek siekamy, bazylię kroimy w paseczki, * Czosnek 2 ząbki roztrzepujemy jajko. OR 205 6. Wszystkie składniki na pulpety wyrabiamy * Świeża bazylia 20 ? Ą a m WO MŚ na jednolitą masę i doprawiamy. Lepimy * Sól, pieprz AB yi s pulpeciki i je obsmażamy, a następnie wkładamy * Olej rzepakowy do ciepłego sosu pomidorowego i podgrzewamy (do smażenia) przez kilka minut. 7. Gorący sos z pulpecikami nakładamy do kieszonek z ciasta. ITALIA NA TALERZU | 25 m

Najnowsze gazetki

Reklama
Trapizzino SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE CIASTO: 1. Przygotowujemy ciasto i pozostawiamy je w ciepłym miejscu. * MAJODOO Tkg 2. Gdy ciasto wygaruje — zbijamy garę * Woda 700 ml h h „sad j -/Drożdże świeże5g i wstawiamy do lodówki na min. 12 godz. * Oliwa 40 g 3. Po tym czasie wypiekamy na brązowo * Sól 34g grube placki w 250?C - ok. 10-12 min. 4. Z placków wykrawamy prostokątne kawałki, które PULPETY W SOSIE: następnie kroimy na pół po przekątnej. W powstałych * Mieszanka wołowa trójkątnych kawałkach ciasta, na przekątnej, robimy na burgery 500 g nacięcia, tak aby powstały kieszonki na farsz. * Jajko 1 szt. 5. Czosnek siekamy, bazylię kroimy w paseczki, * Czosnek 2 ząbki roztrzepujemy jajko. OR 205 6. Wszystkie składniki na pulpety wyrabiamy * Świeża bazylia 20 ? Ą a m WO MŚ na jednolitą masę i doprawiamy. Lepimy * Sól, pieprz AB yi s pulpeciki i je obsmażamy, a następnie wkładamy * Olej rzepakowy do ciepłego sosu pomidorowego i podgrzewamy (do smażenia) przez kilka minut. 7. Gorący sos z pulpecikami nakładamy do kieszonek z ciasta. ITALIA NA TALERZU | 25 m
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy