Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Wielkanoc - Ważna od 26.02 do 02.04 - Strona nr 10

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 26.02.2024 - 02.04.2024
Reklama


Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

ZESTA | © LEMON SKŁAD I ALERGENY 1. Wafle przekładane kremem cytrynowym Iga, 300 g SKŁADNIKI: mąka pszenna, olej palmowy, cukier, serwatka w proszku, skrobia pszenna, mleko odtłuszczone w proszku, sok cytrynowy w proszku 0,3%, olej rzepakowy, emulgator (lecytyny sojowe), skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwniki (karmel, kurkumina), sól, żółtka jaj w proszku, aromat, substancja spulchniająca (węglany sodu) ALERGENY: soja, mleko, jaja Może zawierać: orzeszki arachidowe, inne orzechy i gluten z pszenicy 2. Bombonierka Fantazja koktajlowa Bałtyk, 167 g SKŁADNIKI: czekolada: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory (lecytyny sojowe), E476, aromat; cukier, czekolada mleczna: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku z mleka, miazga kakaowa, emulgatory (lecytyny sojowe), E476, aromat; syrop glukozowy, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), serwatka w proszku (z mleka), spirytus 1,5%, mleko zagęszczone słodzone, żółtka jaj w proszku, glukoza, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, stabilizator (inwertaza); emulgatory (lecytyny sojowe), sól, aromaty, ekstrakt kawy ALERGENY: mleko, jęczmień (gluten) 3. Jajeczka o smaku marcepanowym w czekoladzie Amoretta Delice Mieszko, 86 g SKŁADNIKI: czekolada 36% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, aromat], czekolada mleczna 21% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476, aromat], tłuszcz roślinny (palmowy, shea), cukier, syrop glukozowy, laktoza, białka mleka, serwatka w proszku (z mleka), mleko petne w proszku, marcepan 0,9% (migdały, cukier, woda, inwertowany cukier), emulgator: lecytyny z soi, aromat ALERGENY: orzeszki arachidowe, mleko, migdały, soja Może zawierać orzechy i pszenicę 4. Herbata ekspresowa o smaku cytryny i miodu Teekanne, 20 tor. x 2,5 g SKŁADNIKI: herbata czarna cejlońska ALERGENY: brak 5. Czekolada ręcznie robiona New Izdebnik, 70 g SKŁADNIKI: czekolada 98%: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyny sojowe, polirycynooleinian poliglicerolu), ekstrakt z wanilii; posypka cukrowa 2%. Masa kakaowa min. 50% ALERGENY: soja, mleko

Najnowsze gazetki

Reklama
ZESTA | © LEMON SKŁAD I ALERGENY 1. Wafle przekładane kremem cytrynowym Iga, 300 g SKŁADNIKI: mąka pszenna, olej palmowy, cukier, serwatka w proszku, skrobia pszenna, mleko odtłuszczone w proszku, sok cytrynowy w proszku 0,3%, olej rzepakowy, emulgator (lecytyny sojowe), skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwniki (karmel, kurkumina), sól, żółtka jaj w proszku, aromat, substancja spulchniająca (węglany sodu) ALERGENY: soja, mleko, jaja Może zawierać: orzeszki arachidowe, inne orzechy i gluten z pszenicy 2. Bombonierka Fantazja koktajlowa Bałtyk, 167 g SKŁADNIKI: czekolada: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory (lecytyny sojowe), E476, aromat; cukier, czekolada mleczna: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku z mleka, miazga kakaowa, emulgatory (lecytyny sojowe), E476, aromat; syrop glukozowy, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), serwatka w proszku (z mleka), spirytus 1,5%, mleko zagęszczone słodzone, żółtka jaj w proszku, glukoza, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, stabilizator (inwertaza); emulgatory (lecytyny sojowe), sól, aromaty, ekstrakt kawy ALERGENY: mleko, jęczmień (gluten) 3. Jajeczka o smaku marcepanowym w czekoladzie Amoretta Delice Mieszko, 86 g SKŁADNIKI: czekolada 36% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, aromat], czekolada mleczna 21% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476, aromat], tłuszcz roślinny (palmowy, shea), cukier, syrop glukozowy, laktoza, białka mleka, serwatka w proszku (z mleka), mleko petne w proszku, marcepan 0,9% (migdały, cukier, woda, inwertowany cukier), emulgator: lecytyny z soi, aromat ALERGENY: orzeszki arachidowe, mleko, migdały, soja Może zawierać orzechy i pszenicę 4. Herbata ekspresowa o smaku cytryny i miodu Teekanne, 20 tor. x 2,5 g SKŁADNIKI: herbata czarna cejlońska ALERGENY: brak 5. Czekolada ręcznie robiona New Izdebnik, 70 g SKŁADNIKI: czekolada 98%: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyny sojowe, polirycynooleinian poliglicerolu), ekstrakt z wanilii; posypka cukrowa 2%. Masa kakaowa min. 50% ALERGENY: soja, mleko
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy