Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 21

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

AKADEMIA. INSPIRACJI mer Praca szefa kuchni to nieustanne poszukiwanie doskonałego smaku, dobrych pracowników, produktów, inspiracji i czasami rów- GWARZE ARS melierem, ponieważ jestem świadomy, że nasze dziedziny wzajemnie się przenikają. Uczymy się od siebie nawzajem, a ja wciąż uważam, że najlepsze połączenia jeszcze nie zostały odkryte. Chciałbym teraz podzielić się z Wami swoimi doświadczeniami. oai sposobu PW CUIK OOP CYZEWA WENN PARA DOSKONAŁA Kuchnia polska wkuchnipolskiej. najbardziejcenię „jakość naszych mięs oraz bogaci WRCR CH ców. Uwielbiany przeze mnie zestaw polskich spe- OWI EWCEEWOWUNNCZAZCĄ chwalę sobie połączenie tatara z różowym winem musu- jącym, z win czerwonych najbardziej cenię Valpolicellę, a sernik z topinamburu zawsze jest dobrym pomysłem. - Tatar z sarny z karmelizowanym słonecznikiem i trawą żubrową Cava Visiega — różowa - Stek z polskiej jałówki z sosem demi glace podawany z kruchymi sałatami valpolicella Ripasso Zenato - Sernik z topinamburu z granitą z czarnej porzeczki Moscato di Asti visiega CAVA VISIEGA 075 |__ ZENATO VALPOLICELLA _ ALTE ROCCHE BIANCHE RÓŻOWE WYTRAWNE RIPASSO 0,75 1 WoSSUAZENZZI DWEUYCJ CZERWONE WYTRAWNE BIAŁE SŁODKIE Po = - = - -WKCCCOOJ ZE o =)

Najnowsze gazetki

Reklama
AKADEMIA. INSPIRACJI mer Praca szefa kuchni to nieustanne poszukiwanie doskonałego smaku, dobrych pracowników, produktów, inspiracji i czasami rów- GWARZE ARS melierem, ponieważ jestem świadomy, że nasze dziedziny wzajemnie się przenikają. Uczymy się od siebie nawzajem, a ja wciąż uważam, że najlepsze połączenia jeszcze nie zostały odkryte. Chciałbym teraz podzielić się z Wami swoimi doświadczeniami. oai sposobu PW CUIK OOP CYZEWA WENN PARA DOSKONAŁA Kuchnia polska wkuchnipolskiej. najbardziejcenię „jakość naszych mięs oraz bogaci WRCR CH ców. Uwielbiany przeze mnie zestaw polskich spe- OWI EWCEEWOWUNNCZAZCĄ chwalę sobie połączenie tatara z różowym winem musu- jącym, z win czerwonych najbardziej cenię Valpolicellę, a sernik z topinamburu zawsze jest dobrym pomysłem. - Tatar z sarny z karmelizowanym słonecznikiem i trawą żubrową Cava Visiega — różowa - Stek z polskiej jałówki z sosem demi glace podawany z kruchymi sałatami valpolicella Ripasso Zenato - Sernik z topinamburu z granitą z czarnej porzeczki Moscato di Asti visiega CAVA VISIEGA 075 |__ ZENATO VALPOLICELLA _ ALTE ROCCHE BIANCHE RÓŻOWE WYTRAWNE RIPASSO 0,75 1 WoSSUAZENZZI DWEUYCJ CZERWONE WYTRAWNE BIAŁE SŁODKIE Po = - = - -WKCCCOOJ ZE o =)
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy