Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 30

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

PIZZA 8 WINE Prowadzenie: ZZ ZZ NC OZYCCZULI Mrdękh LAC absolwent Instytutu Paula Boci ZŁA CT ENIZCĄŁĄA pan. Sprzedaży Win, 'melier certyfikowany przez brytyjską „Wine 8 EEC YE włoski wieczór wina i muzyki. Pięć rodzajów pizzy w stylu gourmet, pięć CAE OZ ZEE ENIE WESA degustacji u klienta, w tym jedną w drugiej nowo otwartej restauracji. CWE ZET EO DAE LTE WACECENI PO ECYZPEWCOCAWCA CENI WAWNZENCM Kucharze osobiście serwowali pizzę, a sommelier omawiał połączenie smaków z winem. W wydarzeniu uczestniczyli także właściciele restau- racji, tak jak się to odbywa w małych włoskich rodzinnych trattoriach. Aperitif: DYEDECEZINZYNOWNZANZCCĄ OWCZE Y OWY CNAĄ Danie główne: Łosoś marynowany w soli /zielone szparagi / nasturcja / szafran POCATAWYCCNA WA W UE ROZCLOWCJ Primitivo Papale, czerwone wytrawni POOCZEOLO ZR ZAWIE Lm krem chrzanowy z c) POONZT TACIE Ge u ZWŁ CCIE ZA CAPISEEE ae Opis naszego klienta w social mediach mówi sam za siebie: „PIĄTEK na PIĄTKĘ” Wieczór PIZZY GOURMET i WINA w GIONIE przeszedł do historii. Uro- czyście i nieskromnie oznajmiamy, że impreza była fantastyczna. Było pyszne jedzenie stworzone przez AKADEMIĘ INSPIRACJI MAKRO OC MISTRZA KUCHNI RAFAŁA PA JAKUBA KOWALCZY- OZN ZAW ACWIZZEOWOCZCZEWENM NIZEJ IZA ONZ WYY ZZ EYE przybycie i stworzenie wspaniałej atmosfery. Dziękujemy również naszej niezastąpionej obsłudze: „WODZIANKA” Maria, „WINIARKA" Oliwia, „KAWIARKA" Zuzia, „MASTERCHEF" Madzia, „PIZZAIOLO: Bartolomeo BRAWO WY. sj iście to nie koniec naszych spotkań. Już wkrótce zaprosimy na kolejne „szaleństwa” w GIONIE. _

Najnowsze gazetki

Reklama
PIZZA 8 WINE Prowadzenie: ZZ ZZ NC OZYCCZULI Mrdękh LAC absolwent Instytutu Paula Boci ZŁA CT ENIZCĄŁĄA pan. Sprzedaży Win, 'melier certyfikowany przez brytyjską „Wine 8 EEC YE włoski wieczór wina i muzyki. Pięć rodzajów pizzy w stylu gourmet, pięć CAE OZ ZEE ENIE WESA degustacji u klienta, w tym jedną w drugiej nowo otwartej restauracji. CWE ZET EO DAE LTE WACECENI PO ECYZPEWCOCAWCA CENI WAWNZENCM Kucharze osobiście serwowali pizzę, a sommelier omawiał połączenie smaków z winem. W wydarzeniu uczestniczyli także właściciele restau- racji, tak jak się to odbywa w małych włoskich rodzinnych trattoriach. Aperitif: DYEDECEZINZYNOWNZANZCCĄ OWCZE Y OWY CNAĄ Danie główne: Łosoś marynowany w soli /zielone szparagi / nasturcja / szafran POCATAWYCCNA WA W UE ROZCLOWCJ Primitivo Papale, czerwone wytrawni POOCZEOLO ZR ZAWIE Lm krem chrzanowy z c) POONZT TACIE Ge u ZWŁ CCIE ZA CAPISEEE ae Opis naszego klienta w social mediach mówi sam za siebie: „PIĄTEK na PIĄTKĘ” Wieczór PIZZY GOURMET i WINA w GIONIE przeszedł do historii. Uro- czyście i nieskromnie oznajmiamy, że impreza była fantastyczna. Było pyszne jedzenie stworzone przez AKADEMIĘ INSPIRACJI MAKRO OC MISTRZA KUCHNI RAFAŁA PA JAKUBA KOWALCZY- OZN ZAW ACWIZZEOWOCZCZEWENM NIZEJ IZA ONZ WYY ZZ EYE przybycie i stworzenie wspaniałej atmosfery. Dziękujemy również naszej niezastąpionej obsłudze: „WODZIANKA” Maria, „WINIARKA" Oliwia, „KAWIARKA" Zuzia, „MASTERCHEF" Madzia, „PIZZAIOLO: Bartolomeo BRAWO WY. sj iście to nie koniec naszych spotkań. Już wkrótce zaprosimy na kolejne „szaleństwa” w GIONIE. _
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy