Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 27.05 do 10.06 - Strona nr 17

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

| STREET FOOD - podróż ze smakiem | 17 |— YVaklisolsa (l Porcje: Autor: 1 Tomasz Tracz Składniki: Sposób przygotowania: makaron soba 100 g 1. Udo z kurczaka oczyszczamy i pozbywamy się skóry. udo z kurczaka 120 g Kroimy w cienkie plastry. cebula 50 g 2. Cebulę kroimy w piórka, paprykę i marchew w paski, marchew 50 g a kapustę drobno siekamy. kapusta pekińska 50 g 3. Makaron gotujemy w osolonej wodzie zgodnie zielona papryka 50 g : a z instrukcją zawartą na opakowaniu. pieprz czarny świeżo 4. Wszystkie składniki sosu łączymy razem. mielony 3 g sól3g 5. Wwoku na dużym ogniu rozgrzewamy olej. olej rzepakowy ARO 10 ml Następnie wrzucamy mięso i smażymy z obu stron, aż się zarumieni. Następnie wyjmujemy z woka 505 i przekładamy do miski. Składniki: 6. Wtej samej patelni ponownie rozgrzewamy olej i dodajemy wszystkie warzywa. Smażymy, mieszając, Worcestershire 20 ml aż nieco zmiękną. sos ostrygowy 20 ml 7. Do warzyw dodajemy mięso oraz makaron i całość keczup ARO 20 g intensywnie mieszamy. sos sojowy MC 20 g 8. Następnie dodajemy sos i całość podsmażamy, by sos cukier trzcinowy 20 g częściowo wyparował, a częściowo został wchłonięty przez makaron. 9. Zdejmujemy z ognia i doprawiamy do smaku. JAPONIA

Najnowsze gazetki

Reklama
| STREET FOOD - podróż ze smakiem | 17 |— YVaklisolsa (l Porcje: Autor: 1 Tomasz Tracz Składniki: Sposób przygotowania: makaron soba 100 g 1. Udo z kurczaka oczyszczamy i pozbywamy się skóry. udo z kurczaka 120 g Kroimy w cienkie plastry. cebula 50 g 2. Cebulę kroimy w piórka, paprykę i marchew w paski, marchew 50 g a kapustę drobno siekamy. kapusta pekińska 50 g 3. Makaron gotujemy w osolonej wodzie zgodnie zielona papryka 50 g : a z instrukcją zawartą na opakowaniu. pieprz czarny świeżo 4. Wszystkie składniki sosu łączymy razem. mielony 3 g sól3g 5. Wwoku na dużym ogniu rozgrzewamy olej. olej rzepakowy ARO 10 ml Następnie wrzucamy mięso i smażymy z obu stron, aż się zarumieni. Następnie wyjmujemy z woka 505 i przekładamy do miski. Składniki: 6. Wtej samej patelni ponownie rozgrzewamy olej i dodajemy wszystkie warzywa. Smażymy, mieszając, Worcestershire 20 ml aż nieco zmiękną. sos ostrygowy 20 ml 7. Do warzyw dodajemy mięso oraz makaron i całość keczup ARO 20 g intensywnie mieszamy. sos sojowy MC 20 g 8. Następnie dodajemy sos i całość podsmażamy, by sos cukier trzcinowy 20 g częściowo wyparował, a częściowo został wchłonięty przez makaron. 9. Zdejmujemy z ognia i doprawiamy do smaku. JAPONIA
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy