Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 06.11 do 20.11 - Strona nr 19

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 06.11.2023 - 20.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

| STREET FOOD - podróż ze smakiem | 19 |— Okomomiivakii y Autor: Tomasz Tracz fr= © Składniki: mąka uniwersalna ARO 220 g proszek do pieczenia ARO 5 g bulion dashi 100 ml Sposób przygotowania: Te W misce mieszamy mąkę z proszkiem do pieczenia. Dodajemy dashi i szczyptę soli, pieprzu oraz jajka. Całość dokładnie mieszamy. jajka Aro 2 szt. 2. Kapustę oraz dymkę drobno siekamy. Warzywa młoda kapusta 120 g dodajemy do ciasta i ponownie mieszamy. a BE ARO 50 g 3. Rozgrzewamy patelnię z odrobiną oleju i wlewamy la a ko ARO 50 ml połowę mieszanki. Zagarniając delikatnie boki, sól rzepa ma: k m formujemy łopatką okrągły, zwarty placek. Na sQ. PIEPIZGOSINAKU wierzchu układamy kilka plasterków boczku. 505 4. Gdy jedna strona nabierze złocistego koloru, obracamy placek na drugą stronę - ostrożnie, aby się Składniki: nie rozpadł. keczup 25 g 5. Przykrywamy patelnię pokrywką i smażymy przez kilka Worcestershire 20 ml minut na małym ogniu. sos sojowy 20 ml 6. W międzyczasie przygotowujemy sos, dokładnie miód lipowy ARO 20 ml mieszając wszystkie składniki. majonez sałatkowy MC 50 g 7. Gdy obie strony będą odpowiednio przypieczone, imbir marynowany żółty i różowy 20 g JAPONIA przekładamy delikatnie okonomiyaki na talerz. Smarujemy placek na wierzchu sosem okonomiyaki, polewamy majonezem, tworząc zygzakowate wzorki, a na koniec posypujemy odrobiną posiekanego szczypiorku oraz imbirem marynowanym.

Najnowsze gazetki

Reklama
| STREET FOOD - podróż ze smakiem | 19 |— Okomomiivakii y Autor: Tomasz Tracz fr= © Składniki: mąka uniwersalna ARO 220 g proszek do pieczenia ARO 5 g bulion dashi 100 ml Sposób przygotowania: Te W misce mieszamy mąkę z proszkiem do pieczenia. Dodajemy dashi i szczyptę soli, pieprzu oraz jajka. Całość dokładnie mieszamy. jajka Aro 2 szt. 2. Kapustę oraz dymkę drobno siekamy. Warzywa młoda kapusta 120 g dodajemy do ciasta i ponownie mieszamy. a BE ARO 50 g 3. Rozgrzewamy patelnię z odrobiną oleju i wlewamy la a ko ARO 50 ml połowę mieszanki. Zagarniając delikatnie boki, sól rzepa ma: k m formujemy łopatką okrągły, zwarty placek. Na sQ. PIEPIZGOSINAKU wierzchu układamy kilka plasterków boczku. 505 4. Gdy jedna strona nabierze złocistego koloru, obracamy placek na drugą stronę - ostrożnie, aby się Składniki: nie rozpadł. keczup 25 g 5. Przykrywamy patelnię pokrywką i smażymy przez kilka Worcestershire 20 ml minut na małym ogniu. sos sojowy 20 ml 6. W międzyczasie przygotowujemy sos, dokładnie miód lipowy ARO 20 ml mieszając wszystkie składniki. majonez sałatkowy MC 50 g 7. Gdy obie strony będą odpowiednio przypieczone, imbir marynowany żółty i różowy 20 g JAPONIA przekładamy delikatnie okonomiyaki na talerz. Smarujemy placek na wierzchu sosem okonomiyaki, polewamy majonezem, tworząc zygzakowate wzorki, a na koniec posypujemy odrobiną posiekanego szczypiorku oraz imbirem marynowanym.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy