Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 06.11 do 20.11 - Strona nr 41

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 06.11.2023 - 20.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

| STREET FOOD - podróż ze smakiem | 41 |— Crolissant sniaclaniowy (l Porcje: 2 Autor: 1 Rafał Zaręba Składniki: Sposób przygotowania: croissant MC 2 szt. 1. Croissanty podpiekamy zgodnie z instrukcją na ser twarogowy cremette opakowaniu. Hochland 60g 2. Następnie kroimy na pół i smarujemy każdą ze stron salami milano 3 plastry serkiem twarogowym. EE 3. Do każdego croissanta wkładamy po liściu sałaty i po Ma don a RCIE dwa plastry pomidora. majonez MCD g 4. Do jednego z croissantów wkładamy zrolowane plastry salami, a do drugiego szynkę cotto, a następnie oba wykańczamy majonezem. FRANCJA

Najnowsze gazetki

Reklama
| STREET FOOD - podróż ze smakiem | 41 |— Crolissant sniaclaniowy (l Porcje: 2 Autor: 1 Rafał Zaręba Składniki: Sposób przygotowania: croissant MC 2 szt. 1. Croissanty podpiekamy zgodnie z instrukcją na ser twarogowy cremette opakowaniu. Hochland 60g 2. Następnie kroimy na pół i smarujemy każdą ze stron salami milano 3 plastry serkiem twarogowym. EE 3. Do każdego croissanta wkładamy po liściu sałaty i po Ma don a RCIE dwa plastry pomidora. majonez MCD g 4. Do jednego z croissantów wkładamy zrolowane plastry salami, a do drugiego szynkę cotto, a następnie oba wykańczamy majonezem. FRANCJA
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy