Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 33

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

Merluzzo alla Livornese DORSZ W STYLU LIVORNO © l PORCJE SKŁADNIKI sz 1 kg (4 szt. po 250 g) Ipa pomidorowa 320 ml jary 40 szt. V białe wytrawne 120 ml * Oliwa z oliwek extra vergine 80 ml * Natka pietruszki 20 g * Estragon szczypta * Czosnek 1 ząbek rne oliwki bez pestki 40 szt. PRZYGOTOWANIE Dorsza oczyszczamy i wkładamy na patelnię do gorącej wody. Dodajemy natkę pietruszki, oliwki, wino, oliwę z oliwek, pulpę pomidorową, kapary, posiekaną natkę pietruszki i niewielką ilość estragonu. . Zakrywamy i gotujemy ok. 11 min do zredukowania sosu. Rybę podajemy polaną powstałym sosem i posypaną świeżymi ziołami. p e W A> > p o (= o ta > £4 o o z o Pa |= m = = 2

Najnowsze gazetki

Reklama
Merluzzo alla Livornese DORSZ W STYLU LIVORNO © l PORCJE SKŁADNIKI sz 1 kg (4 szt. po 250 g) Ipa pomidorowa 320 ml jary 40 szt. V białe wytrawne 120 ml * Oliwa z oliwek extra vergine 80 ml * Natka pietruszki 20 g * Estragon szczypta * Czosnek 1 ząbek rne oliwki bez pestki 40 szt. PRZYGOTOWANIE Dorsza oczyszczamy i wkładamy na patelnię do gorącej wody. Dodajemy natkę pietruszki, oliwki, wino, oliwę z oliwek, pulpę pomidorową, kapary, posiekaną natkę pietruszki i niewielką ilość estragonu. . Zakrywamy i gotujemy ok. 11 min do zredukowania sosu. Rybę podajemy polaną powstałym sosem i posypaną świeżymi ziołami. p e W A> > p o (= o ta > £4 o o z o Pa |= m = = 2
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy