Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Netto Gazetki promocyjne
Netto
Najnowsze gazetki 3

Aktualna gazetka Netto - Ważna od 31.10 do 05.11 - Strona nr 10

Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Gazetka Netto 31.10.2022 - 05.11.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

10 Od poniedziałku 31.10 do soboty 5.11.2022 POZNAJ PRZEPISY SZEFÓW RUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. CO TYDZIEN NOWY PRZEPIS! POZNAJ PRZEPIS NA: RURCZARA PO PROWANSALSKRU SKŁADNIKI: + 4 ćwiartki z kurczaka Sztuka Mięsa * 1 marchewka * korzeń pietruszki * 1 mały seler 6 ziaren ziela angielskiego Bolinero - 1 łyżka suszonych ziół prowansalskich Bolinero * 100 ml białego wina wytrawnego lub 100 ml octu winnego + 250 ml wody + 2szt. suszonych pomidorów * 250 ml śmietany ukwaszonej 18% Miletto - 2łyżki oleju do smażenia Ollineo + sól + pieprz mielony Bolinero opcjonalnie: + 1 łyżeczka mąki pszennej, kukurydzianej lub innej bezglutenowej (do zagęszczenia sosu) Netto O QŁOWICZ PRZYGOTOWANIE: Każdy kawałek kurczaka myjemy, kroimy na pół (oddzielając pałkę i podudzie) i solimy. W miseczce przygotowujemy marynatę: wino lub ocet mieszamy ze 125 ml wody i zielem angielskim. Kurczaka obkładamy pokrojonymi w plastry: marchewką, pietruszką i selerem, zalewamy marynatą i odstawiamy na minimum 20 minut (można na całą noc). Następnie odlewamy marynatę, a warzywa i mięso obsmażamy z dwóch stron na patelni z rozgrzanym olejem. Po chwili dodajemy resztę wody z ziołami prowansalskimi i pokrojonymi w paski suszonymi pomidorami. Całość dusimy przez około 10 minut, a pod koniec dodajemy mąkę oraz śmietanę, dobrze mieszamy, doprawiamy pieprzem i gotowe! Danie możemy podawać z ziemniakami, kaszą, surówką lub pieczywem. PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ 5 SZEFOWĄ KUCHNI KRA EWĘ MAJCHRZAK POLONIA Z RESTAURACJI POLONIA W ŁOWICZU 83 > Śmietana Ćwiartki tylne ukwaszona 18% z kurczaka Miletto Sztuka Mięsa 400 g 1kg 8,98/1kg 10,99 3,59

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10 Od poniedziałku 31.10 do soboty 5.11.2022 POZNAJ PRZEPISY SZEFÓW RUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. CO TYDZIEN NOWY PRZEPIS! POZNAJ PRZEPIS NA: RURCZARA PO PROWANSALSKRU SKŁADNIKI: + 4 ćwiartki z kurczaka Sztuka Mięsa * 1 marchewka * korzeń pietruszki * 1 mały seler 6 ziaren ziela angielskiego Bolinero - 1 łyżka suszonych ziół prowansalskich Bolinero * 100 ml białego wina wytrawnego lub 100 ml octu winnego + 250 ml wody + 2szt. suszonych pomidorów * 250 ml śmietany ukwaszonej 18% Miletto - 2łyżki oleju do smażenia Ollineo + sól + pieprz mielony Bolinero opcjonalnie: + 1 łyżeczka mąki pszennej, kukurydzianej lub innej bezglutenowej (do zagęszczenia sosu) Netto O QŁOWICZ PRZYGOTOWANIE: Każdy kawałek kurczaka myjemy, kroimy na pół (oddzielając pałkę i podudzie) i solimy. W miseczce przygotowujemy marynatę: wino lub ocet mieszamy ze 125 ml wody i zielem angielskim. Kurczaka obkładamy pokrojonymi w plastry: marchewką, pietruszką i selerem, zalewamy marynatą i odstawiamy na minimum 20 minut (można na całą noc). Następnie odlewamy marynatę, a warzywa i mięso obsmażamy z dwóch stron na patelni z rozgrzanym olejem. Po chwili dodajemy resztę wody z ziołami prowansalskimi i pokrojonymi w paski suszonymi pomidorami. Całość dusimy przez około 10 minut, a pod koniec dodajemy mąkę oraz śmietanę, dobrze mieszamy, doprawiamy pieprzem i gotowe! Danie możemy podawać z ziemniakami, kaszą, surówką lub pieczywem. PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ 5 SZEFOWĄ KUCHNI KRA EWĘ MAJCHRZAK POLONIA Z RESTAURACJI POLONIA W ŁOWICZU 83 > Śmietana Ćwiartki tylne ukwaszona 18% z kurczaka Miletto Sztuka Mięsa 400 g 1kg 8,98/1kg 10,99 3,59
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Netto Gazetka 21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Netto Gazetka
21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 25 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
25 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 6 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
6 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Lidl - KARTA WIN 28 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Lidl - KARTA WIN
28 paź, 2024 - 30 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy